Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim soruma cevap veren olmamis ama bugün cocuk doktoruna sordum bazi cocuklar öyle eglence yaratirlar bu normaldir endise etmeyin genelde bazi cocuklarda olur zamanla kendi birakir hicbir zarari yok dedi icim rahatladi
benim soruma cevap veren olmamis ama bugün cocuk doktoruna sordum bazi cocuklar öyle eglence yaratirlar bu normaldir endise etmeyin genelde bazi cocuklarda olur zamanla kendi birakir hicbir zarari yok dedi icim rahatladi
çocuklar anne baba ve çevreden ilgi görmek için yapar böyle şeyler. çocuk bunu yapınca , yanındakiler ay yapma, sen napıyosun filan gibi çocuğa bişeyler söylerse, çocuk ilgi görmüş olur ve davranışın karşılığında istedğini alır ve devam eder bunu yapmaya. ama çevre buna tepki vermezse zamanla davranış kendiliğinden geçer, öenli olan bunu görmezden gelmek