parka götür ya da arkadaşı varsa eve çağır oynarken unutur korkusunu yürür bence.Merhaba arkadaslar. Benim 26 aylik oglum var. 9 gun once ayagini incitti ortopediye goturdum herhangi bir sorun cikmadi. Ancak ayagini ilk incittigi gunlerde agridan basamadi yuruyemedi. Simdi ayagi gecmesine ragmen hala yurumek istemiyor . 9 gundur yurumuyor. Bu arada ayagini oynatiyor sadece yurumek istemiyor. Sanirim korkuyor.Nasil davranmaliyim sizce? Bir kac gundur yuruyebilecegini artik gectigini soyluyorum yurutmeye calistim ama olmuyor.. İsrar mi etmeliyim yoksa kendi halinemi birakayim?
Soylediginiz seyleri hep yaptim ama bekleyeyim biraz daha .. TesekkurlerKendi haline bırakın. Hic umursamıyor olduğunuzu hissettirin . Sonra müzikler açıp dans edin, eslik etmek isteyeceği hoplamalı zıplamalı şeyler yapin ama gel sen de yap demeyin. Kendisi katılmak istesin. Çok geçmiş olsun. Cabuk atlatırsınız umarım bu durumu da. Caninizi sıkmayın illaki yürüyecek :)
Merhaba arkadaslar. Benim 26 aylik oglum var. 9 gun once ayagini incitti ortopediye goturdum herhangi bir sorun cikmadi. Ancak ayagini ilk incittigi gunlerde agridan basamadi yuruyemedi. Simdi ayagi gecmesine ragmen hala yurumek istemiyor . 9 gundur yurumuyor. Bu arada ayagini oynatiyor sadece yurumek istemiyor. Sanirim korkuyor.Nasil davranmaliyim sizce? Bir kac gundur yuruyebilecegini artik gectigini soyluyorum yurutmeye calistim ama olmuyor.. İsrar mi etmeliyim yoksa kendi halinemi birakayim?
Bir sorun yok aslinda cunku o ayagiyla bana tekme bile atiyor. Uzerine oturuyor. Ama ben ayagini incittiginde basma dedim sanirim korkuttum biraz fazla abarttim panik yaptim. O yuzden simdi korkuyor. Malesef.Başka bir ortopediste daha götürün. Belki yürüyünce acımasına sebep olan bir şey vardır. En az bir doktordan daha görüş alın.
Bir sorun yok aslinda cunku o ayagiyla bana tekme bile atiyor. Uzerine oturuyor. Ama ben ayagini incittiginde basma dedim sanirim korkuttum biraz fazla abarttim panik yaptim. O yuzden simdi korkuyor. Malesef.
Dizlerinin ustunde gidiyor heryere. Eve bir sure bu olay hoc olmamis gibi davranicam. Tuvalet egitimine baslamadim cok iyi konusamiyor. Tesekkur ederim.Yürümesi gerekince ne yapıyor
Tüm gün oturuyor mu
Tuvalet eğitimi var mı hani o zaman ne yapıyor
Eskiden yürüyerek yaptığı hiçbir şeyi onun yerine yapmayın
Ayağını siz de unutun
Sevdiği şeylerden pişirip koyun sehpaya çıkın başka odaya gidin
Biraz daha takip edecegim. Tesekkur ederim.Yine de bir doktora daha sorun derim. Belki kaslarla ilgilidir. Tekme atarken kullanılmayan ama yürürken kullanılan kaslar olabilir. Eğer psikolojikse, korkutmadan yürürken bazı kaslarımızın çalıştığını, yürütmezse bu kasların zayıflayacağını, onları yürüyerek kıvvetlendirmemiz gerektiğini anlatabilirsiniz. Çözülmezse mutlaka iyi bir çocuk psikoloğuna götürün. Geçmiş olsun.
Dizlerinin ustunde gidiyor heryere. Eve bir sure bu olay hoc olmamis gibi davranicam. Tuvalet egitimine baslamadim cok iyi konusamiyor. Tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?