Ikı yasındaki oglumun atesı var dusmuyorda ne yaptıysam kotuyum

sonbaharask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
327
194
103
34
Ikı hafta once acile gittiğimizde Dr antibiyotik yazdı bitene kadar kullan dedı ama uc gun kullandım sonra vermedim bugunde ıkı yas asımızı olduk sabah bır baktım bıraz atesı vardı surup verdım bıraz gectı sonra parka goturdum oynadı naptı aksam oldu atesı gene basladı donusumlu surup verdım komsudan fitil istedim dusmedı sımdıde alın, ayak bileği, koluna ıslak bez koydum birazdan surup verıcem ama, ne bılım korkuyorum oyle asırı yuksek atesı yok ama yınede korkuyorum ıste annelik ne zormus onun bır acı acıyorsa senın ıkı acıyor :( Rabbım butun evlatlara saglık versın amın. Oylesıne yazmak istedim ıcın rahat degıl keske verseydim antibiyotik surubunu belki sımdı atesı olmazdı:((

Antibiyotik kafana gore istedigin kadar kullanilcak birsey degil.. kurun bitmesi sart! Iltihapmi vardi nicin verdi antibiyotigi?

Bebegini bi don bi atletle yatir oncesinde ilik banyo yaptir.. atesi duser muhtemelen azda olsa ve atesi dustugunde fitil atabilirsin.. ates dusmeden fitil atmaya kalkma cunku ani ates dusmesi ve cikmasi tehlikeli olabilir.. gecmis olsun buarada.. hastaliklar gece daha cok rahatsiz eder

Ikı hafta once acile gittiğimizde Dr antibiyotik yazdı bitene kadar kullan dedı ama uc gun kullandım sonra vermedim bugunde ıkı yas asımızı olduk sabah bır baktım bıraz atesı vardı surup verdım bıraz gectı sonra parka goturdum oynadı naptı aksam oldu atesı gene basladı donusumlu surup verdım komsudan fitil istedim dusmedı sımdıde alın, ayak bileği, koluna ıslak bez koydum birazdan surup verıcem ama, ne bılım korkuyorum oyle asırı yuksek atesı yok ama yınede korkuyorum ıste annelik ne zormus onun bır acı acıyorsa senın ıkı acıyor :KK43: Rabbım butun evlatlara saglık versın amın. Oylesıne yazmak istedim ıcın rahat degıl keske verseydim antibiyotik surubunu belki sımdı atesı olmazdı:KK43:(
Muhtemelen antibiyotik yarım kaldığı için tedavi tamamlanmadığı için ateş yapıyo canım sabah hemen bi uzmana göster derim

Sirkeli su yap icinde islatyigin bezleri kol bacak kafaya sar.
Ates dusurucu fitil koyabilirsin.
Don atlet yatir.
Antibiyotik 3 gunde etki etmez.nasil kafana gore kesbiliyorsun.doktor ver dediyse en az 7 en cok 10 gun tamamlamalisin.
1 2 saate dusmuyorsa acile git.yarim saatte bir olc atesini

Don atlet yatir.
Antibiyotik 3 gunde etki etmez.nasil kafana gore kesbiliyorsun.doktor ver dediyse en az 7 en cok 10 gun tamamlamalisin.
Canim sirkeli su dis atesi dusuruyor.. ates dusmedigi halde dusmus gozukuyor.. bi ara bende yaptim bunu dogru degilmis

Ilik bir dus aldirmalisin mutlaka bunu her doktor oneriyor.
Sonra cocugu atletle yatir ve koltuk altlarina,alnina,bacaklarina falan islak ilik bezlerle kompres yap.
Ve bol sivi su icir.
Kulaktan 37.8 uzeri ates olarak kabul ediliyormus.
Benim bir anne olarak bilgim bukadar. Insallah bir an once duser. Antbyotk kendi kafana gore vermemelisin.
Ates dusurucu olabilir.
S sonbaharask

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ise yarıyor. Yaradi.
Cok telaslanmis en azindan soguga yakin olik suyla yikarken azcik sirke dokebilir.
Canim ise yariyor zaten ama dis ates dusuyormus yani termometrede dusuyor ama aslinda dusmuyormus.. nette bakabilirsin cok sey yaziyor..

Antibiyotik kafana gore istedigin kadar kullanilcak birsey degil.. kurun bitmesi sart! Iltihapmi vardi nicin verdi antibiyotigi?

Bebegini bi don bi atletle yatir oncesinde ilik banyo yaptir.. atesi duser muhtemelen azda olsa ve atesi dustugunde fitil atabilirsin.. ates dusmeden fitil atmaya kalkma cunku ani ates dusmesi ve cikmasi tehlikeli olabilir.. gecmis olsun buarada.. hastaliklar gece daha cok rahatsiz eder
Bilmiyordum atesı gidince surup ları vermedim fitili ateslıyken verdım umarım sıkıntı olmaz bogaz enfeksiyon kapmış o yuzden vermıstı Dr Ins sabaha bıseyı kalmazda yavrumun

Bilmiyordum atesı gidince surup ları vermedim fitili ateslıyken verdım umarım sıkıntı olmaz bogaz enfeksiyon kapmış o yuzden vermıstı Dr Ins sabaha bıseyı kalmazda yavrumun
Sen soyut cocugu genede her ihtimale karsi.. uyumuyorsa ilik dus aldirip eklem yerlerine islak mendil koy

Don atlet yatir.
Sirkeli su ıc atesı yuksektıyor cocuklarda zararlı dıye biliyorum

Aşıdan ateşlenmiştir çocuk muhtemelen ama yine de antibiyotik, ağrı kesici gibi kullan bırak bir ilaç değil boşu boşuna bakterilerin antibiyotiğe dayanıklılığını arttırıyorsunuz bu şekilde. eğer kullanmaktan çekiniyorsanız açık açık söyleyin doktorunuza antibiyotik kullanmayı tercih etmediğinizi, eğer gerçekten kullanılması gerekmiyorsa yazmaz o zaman. Zaten çoğu acil doktoru sırf bir antibiyotik bile yazmadı denmesin diye ekliyor aslında elzem olmayan durumlarda antibiyotiği reçeteye.

Tedaviyi tamamlamadığınız için hastalık geri gelmiş olabilir.

Doktora tekrar gidin.

Belki enfeksiyon değil bir başka hastalıktan dolayı ateşi çıkıyor.

Doktorlar sirkeli suyu kesinlikle onermiyor arkadaslar. Aniden ates dusurup sonra aniden yukseltiyor. Ve bu bir cocugu gec yetiskinler icin bile iyi degil. Vucuda sok yapiyorsunuz. Kendinizde yapmayin kimseye de onermeyin lutfen.

Back
X