Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları İki yıllık çocuk gelişimi mi sosyoloji mi?

CINMELEK

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
63
7
298
Bu yıl sosyoloji 2. sınıf oldum ben, bilenler biliyor.Niyetim öğretmenlik inşallah.Ya felsefe grubu öğretmenliği ya da rehberlik...Ancak şimdi uzaktan eğitimde yeni bir bölüm açıldı, çocuk gelişimi ancak 2 yıllık..Fakat iş imkanları çok diye biliyoruz.Anaokullarında yardımcı öğretmen, usta öğretici, kreşlerde öğretmen vs. olunabiliyor.Staj da var okurken istenilen yerde 1 ay.
Şu sıralar kafam çok karışık eğitim konusunda.Düz lise mezunu arkadaşlar varsa aramızda ilgilensinler derim.Çünkü kız meslek lisesi çıkışlı olmayan alınmıyordu hiç bu bölüme.İnsanlar dışardan ikinci lise okuyordu.
Neyse, yani sosyolojiyi bırakıp bu alana yönelmek ne derece doğru olur kestiremiyorum.Eşim diyor ki, burada kal, ünvanını al...
Siz ne dersiniz?

şuan üniversite ögrencisi olarak yprum yapıyorum konunza..sakına bırakmayın sosyolojiyi çünkü önü açık bir alan ve kafanzda ne güzl kurmuşsunuz planınızı..2 yıllık için degmez emin olun..hem anaokuluna başladgnzda alacagnz maaş ta gayet düşük..

şuan üniversite ögrencisi olarak yprum yapıyorum konunza..sakına bırakmayın sosyolojiyi çünkü önü açık bir alan ve kafanzda ne güzl kurmuşsunuz planınızı..2 yıllık için degmez emin olun..hem anaokuluna başladgnzda alacagnz maaş ta gayet düşük..

Çok teşekkür ederim yorumunuz için....evet sanırım bölümümde kalacağım...Siz ne okuyorsunuz acaba?

Back
X