iki yıllık ilişki ve mutsuz son:(

sunshine44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
428
14
18
İzmir
Kızlar merhaba bikaç konumda daha bahsettim iki yıllık bir ilişkim vardı ilk senesinde bana çok iyi davranmıyordu dengesizdi bende bana ters davranıyor diye inadına çok üstüne düşüyodum o daha çok kaçıyodu ve ben o sırada üniversiteye hazırlanıyodum bikere telefonu kapatıp bir ay boyunca açmadı telefonu bozulmuş inanıyorum ama başka yerden ulaşma gereğide duymadı ben kardeşini arayıp onu isteyincede soguk soguk konuşuyodu ikinci senemizde ben istedigim bölümü kazandım ona ragmen.. buda aşırı üzerime düşmeye başladı aşık olmaya başladım o zamanlar çok sevmiyodum falan dedi o kadar iyiydiki ben şaşırıyodum hatta o kadar ilgili davranması beni sıkıyodu arasıra soğuyodum neyse iyi kötü ikinci yılımızı geçirdik oda kpss ye hazırlanıyodu derken bunun bi hastalığı çıktı obsesif kompulsif bozuklukmuş..ilişkimiz zaten oturmamıştı bide bu çıkınca ben uzak davrandım çünkü onu üzmek istemiyodum ilişkiye devam edersem onu suçlayıp durcaktım sanki hastalık onun suçuymuş gibi sonra bulundugum şehre geldi konuştuk kendisini çok kötü hissediyomuş beni bırakma falan dedi ama ben kafamda bitirmiştim ilişkiyi şimdi ise atandı ve gittigi şehirde fenalaşmış hastaneye kaldırılmış bütün yazım ağlamakla geçti ayrıldık ama konuşmaya devam ediyoruz haberini alıyorum bana hala aşkım canım falan diyor:S vicdanen rahat değilim birlikte olamam artık ama konuşmamakta ayıp gibi geliyor beni terk ettin gittin bu durumda falan diyor tamamen baskı altındayım siz olsanız ne yapardınız lütfen yardım edin..

Arkadaşım kaçan kovalanır.
Önce o kaçmış sen kovalamışsın
Sonra sen üni kazanınca oda OKB olunca tekmeyi atmışsın.
Dışardan gördüğüm bu.
Bencede vijdanen rahat olmamalısın.

Canını sıkma, ilk başlarda sana epey sorun yaşatmış zaten. şimdide sana hastalığını kullanıyor. İnan bu devirde başkasını düşünecem derken kendinden birçok şey kaybetmiş oluyorsun. normal arkadaş gibi yanında bulun sağlığı yerine gelene kaadar. Ama ileriye dönük ciddi birşey düşünme derim.

Arkadaşım kaçan kovalanır.
Önce o kaçmış sen kovalamışsın
Sonra sen üni kazanınca oda OKB olunca tekmeyi atmışsın.
Dışardan gördüğüm bu.
Bencede vijdanen rahat olmamalısın.

peki ben ne yapmalıyım sürekli kavga ediyoduk hastalıgından önce kafamda bitirdigim bi ilişkiyi sırf o istiyor diye devammı ettireyim dogrusu buysa söyleyin gerçekten bunu yapıcam şuan hergün konuşuyoruz elimden geldigince destek olmaya çalışıyorum ama elimden gelen bu

Eğer ki hastaneye yatacak kadar ciddi bir durum varsa ailesiyle görüşün.
Onlara ilişkinizin bittiğini ama destek olmak istediğinizi söyleyin.
Aileside psikyatr sorsun bakalım belkide destek oldum zannederken daha çok köstek oluyorsunuzdur.
Nasıl davranmanız gerektiğini uzman bir dr dan yardım alarak karar vermelisiniz.

hergün konuşuyoruz arıyorum durumunu ögreniyorum ama sonra o hemen sevgili muhabbetine getiriyor konuyu bende o konunun kapandıgını belirtiyorum kırmamaya çalışarak oda üzülüyor kızıyor durumuna çok üzülüyorum bir an önce iyileşir inşallah diye dua ediyorum ama elimden sadece bu geliyor başkasımı var diyo inan bana kimseyi gözüm görmüyo seni bu durumda bırakıp bide başkasınamı gidicem diyorum o kadar karışıkki durum onla sevgili olamam artık ama habersizde kalamam en azından tam olarak iyileştigini bilene kadar çok zor bi durum

gittigi şehirde yalnız kaldı ben ona yordum hastaneye yatmasını serum vermişler çıkmış bikaç saat sonra.. psikiyatre gidiyor ilacıda var ama sanırım benimde gitmem gerekiyo çok çıkmazdayım çünkü teşekkürler ilginize

1 sene kötü giden bir ilişkiyi sürdürmekle hata yapmışsınız bence, iş dolanıp buralara gelmiş. Bu durumda söyleyebileceğim tek şey aşk, sevgi, ilişki, evlilik acıyarak olmaz. Başıma geldi biliyorum,tüm merhamet ve acıma duygularımı sömüren bir şahsiyet neredeyse mahvedecekti hayatımı.Yok kansermiş, yok intihar edecekmiş, bu muhabbetlerle bana psikolojik baskı yapmaya başlamıştı. Ben resti çekip hayatımdan çıkarınca birden normale döndü. OOO bomba gibiymiş aslında. Ona hissettiğiniz şeyi dürüstçe söyleyip, buna uygun davranmalısınız siz de. Ama uzatıp karıştırmayın daha da çok.

Şuan en doğrusunu yapıyorsun bence, en azından iyileşene kadar kendini toplayana kadar. bu durum böyle. Çünkü ciddi durum olsa aranızda gene kırılacaksınız.

Şimdi ben anlayamadım bu adam ruhsal rahatsızlığından dolayı mı hastanede yoksa ufak bir rahatsızlıktan dolayımı

bende tam bilmiyorum bana söylediği kendisini çok kötü hissetmiş bişeyde yiyememiş çevresinden yardım istemiş ve hastaneye gitmişler ordakilerde bırakmamış tabi serum vermişler ruhsal hastalıgından dolayı yani onunda herşey üstüste geldi tam hasta oldu atandı başka şehire gitti ailesinden uzak kaldı baya zor günler geçiriyoruz

evet en büyük hatam ilk sene bitirmemekle yaptım bir ay telefonu kapalıydı aglamaktan helak olmuştum tam bitirmem gerekirken yine benim çabamla devam ettik bende sınav dönemindeydim çok yalnızdım belkide o yüzden peşinden çok koştum sizede çok geçmiş olsun ama benim durum biraz daha farklı yani hastalıgından eminim yanımdada gördüm iyi degildi bi degişiklik vardı gerçektende yoksa durduk yere böyle bişey çıkarmazdı en korktugum şey birinin ahını almak öyle bi durumdamıyım acaba:/

Canım benim sen kalp kırmıyorsun, onla konuşuyorsun üstüne üstelik sevgilinde yok. Senin yaptığın çok güzel bir davaranış. Allah katında bunun sevabını alırsın. Sen aldırış etme o sevgili olmak istesede takma. Dost olarak yanında olduğunu görmesi bile büyük birşey. Genede arıyıp soruyorsun. Onlarıda yapmayacağını düşünse nasıl olur. Yani karşındaki kişi şanslı şu durumda bile

o kadar mutlu oldumki şu yazdıklarına çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım o yeterki iyi olsun her gün dua ediyorum biyandan umutlanıyorum biyandanda yarı yolda bıraktım dahada hiçbi işim rast gitmez diyip karamsarlıga düşüyorum çok zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin çok teşekkürler canım ilgine..

Canım, benim de yanımda bayıldı, kan tükürdü, daha bilmem neler.Arkadaşlarınıı ikna ettim, onu doktora götürdüler, iyi olduğunu öyle öğrendim, "tamam iyiymişsin, artık senle görüşmeyeceğim" dediğimde "intihar edeceğim" diye ortalığı ayağa kaldırdı. İyi düşün, gerçek bile olsa böyle davranmaları mı gerekir. Yani sen hasta olsan böyle mi yaparsın? Ben acındırma yöntemini kullanan hiç kimseye yaklaşmıyorum.Ailesiyle iletişime geçin, durumunu bildirin, onunla ilgilensinler.

ailesiyle konuşcak yüzüm yok kendimi kötü hissediyorum hemde hastaneye gittigini o söylemedi canım ben ulaşamayınca aradım bikaç sefer merak ettim sonunda açtı ve söyledi yani duygu sömürüsü yaptıgından degil gerçekten iyi degil nasıl ögretmenlik yapacak diye düşünüyorum inşallah iyileşir benim elimden gelen hergün arayıp hal hatır sormak sadece bu kadar teşekkürler ilgilendigin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…