- Konu Sahibi sunshine44
-
Arkadaşım kaçan kovalanır.
Önce o kaçmış sen kovalamışsın
Sonra sen üni kazanınca oda OKB olunca tekmeyi atmışsın.
Dışardan gördüğüm bu.
Bencede vijdanen rahat olmamalısın.
Canını sıkma, ilk başlarda sana epey sorun yaşatmış zaten. şimdide sana hastalığını kullanıyor. İnan bu devirde başkasını düşünecem derken kendinden birçok şey kaybetmiş oluyorsun. normal arkadaş gibi yanında bulun sağlığı yerine gelene kaadar. Ama ileriye dönük ciddi birşey düşünme derim.
Eğer ki hastaneye yatacak kadar ciddi bir durum varsa ailesiyle görüşün.
Onlara ilişkinizin bittiğini ama destek olmak istediğinizi söyleyin.
Aileside psikyatr sorsun bakalım belkide destek oldum zannederken daha çok köstek oluyorsunuzdur.
Nasıl davranmanız gerektiğini uzman bir dr dan yardım alarak karar vermelisiniz.
Şimdi ben anlayamadım bu adam ruhsal rahatsızlığından dolayı mı hastanede yoksa ufak bir rahatsızlıktan dolayımı
1 sene kötü giden bir ilişkiyi sürdürmekle hata yapmışsınız bence, iş dolanıp buralara gelmiş. Bu durumda söyleyebileceğim tek şey aşk, sevgi, ilişki, evlilik acıyarak olmaz. Başıma geldi biliyorum,tüm merhamet ve acıma duygularımı sömüren bir şahsiyet neredeyse mahvedecekti hayatımı.Yok kansermiş, yok intihar edecekmiş, bu muhabbetlerle bana psikolojik baskı yapmaya başlamıştı. Ben resti çekip hayatımdan çıkarınca birden normale döndü. OOO bomba gibiymiş aslında. Ona hissettiğiniz şeyi dürüstçe söyleyip, buna uygun davranmalısınız siz de. Ama uzatıp karıştırmayın daha da çok.
Şuan en doğrusunu yapıyorsun bence, en azından iyileşene kadar kendini toplayana kadar. bu durum böyle. Çünkü ciddi durum olsa aranızda gene kırılacaksınız.
Canım benim sen kalp kırmıyorsun, onla konuşuyorsun üstüne üstelik sevgilinde yok. Senin yaptığın çok güzel bir davaranış. Allah katında bunun sevabını alırsın. Sen aldırış etme o sevgili olmak istesede takma. Dost olarak yanında olduğunu görmesi bile büyük birşey. Genede arıyıp soruyorsun. Onlarıda yapmayacağını düşünse nasıl olur. Yani karşındaki kişi şanslı şu durumda bile
evet en büyük hatam ilk sene bitirmemekle yaptım bir ay telefonu kapalıydı aglamaktan helak olmuştum tam bitirmem gerekirken yine benim çabamla devam ettik bende sınav dönemindeydim çok yalnızdım belkide o yüzden peşinden çok koştum sizede çok geçmiş olsun ama benim durum biraz daha farklı yani hastalıgından eminim yanımdada gördüm iyi degildi bi degişiklik vardı gerçektende yoksa durduk yere böyle bişey çıkarmazdı en korktugum şey birinin ahını almak öyle bi durumdamıyım acaba:/
Canım, benim de yanımda bayıldı, kan tükürdü, daha bilmem neler.Arkadaşlarınıı ikna ettim, onu doktora götürdüler, iyi olduğunu öyle öğrendim, "tamam iyiymişsin, artık senle görüşmeyeceğim" dediğimde "intihar edeceğim" diye ortalığı ayağa kaldırdı. İyi düşün, gerçek bile olsa böyle davranmaları mı gerekir. Yani sen hasta olsan böyle mi yaparsın? Ben acındırma yöntemini kullanan hiç kimseye yaklaşmıyorum.Ailesiyle iletişime geçin, durumunu bildirin, onunla ilgilensinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?