- Konu Sahibi sunshine44
Kızlar merhaba bikaç konumda daha bahsettim iki yıllık bir ilişkim vardı ilk senesinde bana çok iyi davranmıyordu dengesizdi bende bana ters davranıyor diye inadına çok üstüne düşüyodum o daha çok kaçıyodu ve ben o sırada üniversiteye hazırlanıyodum bikere telefonu kapatıp bir ay boyunca açmadı telefonu bozulmuş inanıyorum ama başka yerden ulaşma gereğide duymadı ben kardeşini arayıp onu isteyincede soguk soguk konuşuyodu ikinci senemizde ben istedigim bölümü kazandım ona ragmen.. buda aşırı üzerime düşmeye başladı aşık olmaya başladım o zamanlar çok sevmiyodum falan dedi o kadar iyiydiki ben şaşırıyodum hatta o kadar ilgili davranması beni sıkıyodu arasıra soğuyodum neyse iyi kötü ikinci yılımızı geçirdik oda kpss ye hazırlanıyodu derken bunun bi hastalığı çıktı obsesif kompulsif bozuklukmuş..ilişkimiz zaten oturmamıştı bide bu çıkınca ben uzak davrandım çünkü onu üzmek istemiyodum ilişkiye devam edersem onu suçlayıp durcaktım sanki hastalık onun suçuymuş gibi sonra bulundugum şehre geldi konuştuk kendisini çok kötü hissediyomuş beni bırakma falan dedi ama ben kafamda bitirmiştim ilişkiyi şimdi ise atandı ve gittigi şehirde fenalaşmış hastaneye kaldırılmış bütün yazım ağlamakla geçti ayrıldık ama konuşmaya devam ediyoruz haberini alıyorum bana hala aşkım canım falan diyor:S vicdanen rahat değilim birlikte olamam artık ama konuşmamakta ayıp gibi geliyor beni terk ettin gittin bu durumda falan diyor tamamen baskı altındayım siz olsanız ne yapardınız lütfen yardım edin..