• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki yüzlü insanlar

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
173
Merhaba,

paylaşacağım benım derdim değil aslında..Ama yapılan sanki başıma gelmişi gibi çok içlendim..duyduğum andan sankı başımdan aşağıya kaynar sular döküldü..Olmamalıydı bu..

Çocukluğumda tanıdığım bi arkadaşım vardı..X Olsun..Yıllar sonra lisede yine karşılaştık yine aynı yakınlığı kurduk.Bu sırada X in kanka dıye tabır edılen çok yakın bir arkadaşı olmuştu.Y Diyelim..Okullar bıttı dostluklar devam ettı..Ben sık iletişim kuramasamda bağımız hiç kopmadı.

Gün geldi bi dostum sevdiğim iyi bildiğim erkek arkadaşlarımdan biri Z olsun Xe talip oldu benden tanıştırmamı istedi..Ben rica üzerine tanışmalarına vesile oldum..zaman geçti aralarında bişiler oldu..Sevdiler birbirlerini..Ailelerden ileri gelen bi anlaşmazlık sebebıyle ayrılmak zorunda kaldılar..Medeni bi şekilde tabi..Bu ilişkiler sırasında Xin kankası Y , Znin en yakın erkek arkadaşıyla çıktı..Neredeyse evlılıkle son bulacak ilişki bi yalan yüzünden bitti..

arkadaşlarımın tanışmalarına vesile olduğum için çok üzülmüştüm mutsuz olmalarına..aMa elimden gelebilecekte bişey yoktu..

5 dk öNce öğrendimki..Xin kankası Y ile Z birliktelermiş..Birbirlerine aşık olmuşlar..

Bilemedim kızmalımıyım aşık oldular diye..En yakın dosta ihanet değilmidir bu..Ben böyle şaşırdıysam, uyuştuysam arkadaşlarımın hali nasıldır..Soramıyorum bile..,

Neden böyle insanlar..Kim haklı kim haksız tartamıyorum şu an..Paylaşmak istedim sadece bu derdimi..

Aslında yanlış tabiki.. Kesinlikle onaylamadığım bir durum, her konusu geçtiğinde de karşı çıkarım.. Fakat kafama takılır hep, Ya Rabbimin nasip ettiği oysa? Ya kaderinde o insan varsa? O zaman nolucak?? Ne Çarpık işler Değil Mi :44:

haklısınız nasıl anlatacağımı bilemedim..Bu arkadaşımın eski sevgilisiyle , en yakın arkadadaşı kankası sevgili olmuşlar.. ki bu kanka denilen kızın eskı sevgılısıde çocuğunen yakın arkadaşıydı..

yanı dusununkı sızın eskı sevgılınızle, canım kanım dedıgınız yedıgınız ıctıgınız bır gıden bırısı beraber olacak..Varmı böyle bişey benım aklım mantıgım almıyor..

Hadi tuttun aşık oldunda kendını tut yanı be insanoğlu..Yanı benmı aşırı tepkili düşünüyorum anlayışsızım acaba ??

bu olay benim basima da geldi..en yakin arkadasim eski sevgilimden hoslanmaya basladi ve birkac defa bulustular. Bana bunu anlatirken cok utandi, cok da üzgündü anladim bunu..Bir iliskye kadar uzamadi konu sadece bulusmakla kalmis. Bir taraftan dedim kendi kendime umrumda degil ne de olsa eski sevgilim onunla bir ilgim kalmadi, diger taraftan kiziyorum arkadasima böyle birseye nasil cesaret etti diye BEN asla ve asla böyle birsey yapmam, aklimin ucundan bile gecirmem. bizim iliskimiz 3 ay fln sürdü, yani fazla ciddiyete binmedi, ama sonucta beraberdik. Ama uzun zaman oldu bu olayin üzerinden ve unutuldu gitti :) Simdi bu konuyu okudum öyle geldi tekrar aklima. Arkadasim benim Candostum ve bir erkek yüzünden onu kaybetmek istemiyorum :)

akşam arkadaşımla buluşacağım ve teselli etmem gerek... eğriye doğruya karşısında durup söyleyebilecek söz bulamıyorum..

X ' le Z nin arkadaşıda sevgili olsunlar olay kapansınnn :52::52::52: yazık çok yazık...

ya bence bu kadar abartılcak bişi yok adı üstünde eski sevgili dimi bırakmış onu sevselerdi ayrılmazlardı arkadaşı uygun bi dilde anlatsaymış seviyoruz die o kadar da canı yanmamıştır bence:44:

yazık ya hep böyle insan dolu ortalık,çıkar için.kimse arkadaşlığı kutsal saymıyor.yaşlılar yeni nesil diyorlar ya o doğru işte.

12 yıl yedıgı ıctıgı ayrı gıtmeyen iki arkadaştan bahsediyorum..Düşünsenize 25 yaşındasınız..Böyle birşey hazmedilebilirmi..Yenı yetme olsalar bu kadar zoruma gıtmezdı..Tanıştırdığım güne lanet okudum..

X Zyi hala seviyorsa haklısın ama ortada aşk yoksa çok da abartılacak bir durum değil sonuçta adı üstünde eski...

yıne buna benzer bı olaya şahit oldum..İnsanlara guvencım azaldı..

bı erkek arkadasım var dugune bı ay kala,Nişanlısının en yakın arkadaşıyla beraber oldugunu öğreniyor..Dusunsenıze bu arkadasım ya öğrenmemıs olsaydı!! asını paylastıgı bırıcık dostuyla bilmeden esini paylasacaktı :( kadında adamda ne kadar onursuzmus.. Birde tanıdıgım ınsanlar asla beklenmeyecek insanlar olunca daha cok uzuluyor ınsan.. Allah boyle ınsanlardan bızlerı uzak etsın..

Back
X