• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikilem=(

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
177
0
46
Antalya
slm kızlar benim bundan önceki açtığım konuya yorum yapanlar benim derdimi bilirler.Neyse ben genede kısaca anlatayım sorun sevgilimin ailesi daha doğrusu annesi.Bunlar beni istemeye geldi ilk 2 gün herşey gayet güzeldi sorun yoktu.Fakat 3. gün bizim hakkımızda kötü bi sürü laf duymuşlar.Ve annesi, benim hiç güzel olmadığmı benim neremi beğendiğini,çok zayıf olduğmu ve göğüslerimin çok küçük olduğunu söylemiş oğluna.Oda gelip bana anlattı.Şimdi sorun çözüldü geldiler gene istediler.Fakat benim aklım hala bu laflarda bana şimdiye kadar çirkin diyen bi kişi bile olmadı.Belki komik gelebilir tabi kim gelip yüzüme çirkin diyecek ki?Ama benim tanımadığım insanlar bana benim çok güzel olduğmu söylüyo çirkin olsam kimse bişiy demez.
Neyse asıl konu şu ben bunları kaynanam olacak kadınla konuşmalımıyım?Sen benim neremi beğenmedin?Nerem çirkin benim?Beni istemiyosan beni bu şekilde kötülemene gerek yok bana söyle ben bırakırım oğlunu demelimiyim.Bi tarafım sor kafandaki sorulara cevap bul diyo.Bi tarafım sesini çıkarma daha şimdiden hesap soruyo bana der diyo.Çok büyük bi ikilemdeyim.
Konuşursam neden öyle dediğni benim neyimi beğenmediğni öğrenicem.
Konuşmazsamda içimdeki sorular o kadına karşı nefrete yol açacak.

slm kızlar benim bundan önceki açtığım konuya yorum yapanlar benim derdimi bilirler.Neyse ben genede kısaca anlatayım sorun sevgilimin ailesi daha doğrusu annesi.Bunlar beni istemeye geldi ilk 2 gün herşey gayet güzeldi sorun yoktu.Fakat 3. gün bizim hakkımızda kötü bi sürü laf duymuşlar.Ve annesi, benim hiç güzel olmadığmı benim neremi beğendiğini,çok zayıf olduğmu ve göğüslerimin çok küçük olduğunu söylemiş oğluna.Oda gelip bana anlattı.Şimdi sorun çözüldü geldiler gene istediler.Fakat benim aklım hala bu laflarda bana şimdiye kadar çirkin diyen bi kişi bile olmadı.Belki komik gelebilir tabi kim gelip yüzüme çirkin diyecek ki?Ama benim tanımadığım insanlar bana benim çok güzel olduğmu söylüyo çirkin olsam kimse bişiy demez.
Neyse asıl konu şu ben bunları kaynanam olacak kadınla konuşmalımıyım?Sen benim neremi beğenmedin?Nerem çirkin benim?Beni istemiyosan beni bu şekilde kötülemene gerek yok bana söyle ben bırakırım oğlunu demelimiyim.Bi tarafım sor kafandaki sorulara cevap bul diyo.Bi tarafım sesini çıkarma daha şimdiden hesap soruyo bana der diyo.Çok büyük bi ikilemdeyim.

bazen kaynanalar kızı istedikten sonra böyle oğlum elden gidiyo triplerine girebilir tabii bazıları... olağan bi durum. mesele sen değilsin aslında geçici bi panik
bence kesinlikle bu konuyu açma ve kesinlikle saygında kusur etmemeye devam et
nefret falanda etme, sadece kafayı takmadan gözlemle, bence gelip geçici bişeydir
ay ayrıca sözlünede aşk olsun gelir bu hiç sana söylenir mi pesss
:27::27:

Bence kesinlikle sorma amaaa olur da bigun bu durumun konusu acılır gibi olursa kesinlikle onun snnle ilgli neler dedgni bildgini soyle. Ben zaten zamanında bole bole dedgni bilyrm gibi mesela :) o da snn bildgni bilsin anlasın kendini biraz :21:

Çirkin olduğum halde oğlun ağzıma düşüyor ah bir de güzel olsaymışım oğlunun yüzününü bile göremeyecekmişsin..

Hahayyyyttttt..

(Aslında bu lafı taşımakla oğlan,anasından daha hatalı ama neyse artık..)

Bence konuşma canım konuşmaya değer bir konu değil çünkü. Madem çirkinsin, şöylesin, böylesin , neden dönüp geldiler tekrar. Sen mi zorladın sanki gelin beni isteyin diye :32:
Bence kayınvaliden klasik ilk dönem sendromuna girmiş. Vah oğlum elden diyor diyee. Türlü türlü gariplikleriyle karşılaşabilirsin bu süre boyunca :32:
Sen sakin ol ve çok kafana takma. Sonuçta seviyorsunuz birbirinizi. Tamam iş bitmiştir.
Ama sen kızsaydın erkek arkadaşına neden arkan bu tarz şeyler konuşulmasına izin veriyor. Ailesine karşı biraz pasif kalıyor sanırım.
Ama zamanla düzelir. Bi de şöle bir durum var içlerini biliyorsun tanıyorsun, artık sende ona göre davranırsın. :66:

iki kere yuh
o yaşta kadın oğluna oğlum sen memeden anlamazsın bak bu kızınkiler küçük mutlu olmazsın sözümü dinle mi demeye çalışmış ne? yani oğlunda da göz var nizam var heralde demek ki mutlu olcağı bi boyutta ki senle evlenmeyi istiyor adam sanane be kaynana. buna bir yuh çekiyorum.
ikinci yuhumsa, yahu kafasız oğlan gelip bunlar patır patır sevgiliye anlatılır mı yaa.
ya canım kusura bakma da asla kavga etme annesiyle, napıcaksın al bak büyükler diyip açıcak mısın :D
sevgiline çıkış çıkışcaksan bunları niye bana anlatıyorsun üstelik annen bunları söylediğinde sanane anne sen napıcaksın kızın orasını burasını bence dünyanın en güzel kızı diyememiş mi yani.
hayır kişiliğinde bi kusur olur bak oğlum diye söylenir de bu hanımefendi(!) kendini meme gurusu falan mı sanıyor, ideal boyut neymiş, tahmin ediyorum dizlerine kadar sarkan memeleri vardır bir de bu teyzenin çok matah oluyor kocaman olunca, ananemden biliyorum karpuz kadar oldular kadın işkence çekiyor heyo memelerim büyük diyip sevinmiyor yani, ay sinirden tonla şey yazdım gülün geçin valla öf
ama şaka maka bence aile olarak nerde nasıl davranılacağını bilmeyen insanlar, anası memesi küçük der, oğlu da gelir anlatır, anası osurduysa oğlu bıçmış yani, ay niye bu kadar argo bi mesaj yazdım bilmiyorum konu sahibi kusuruma bakma böyle saçma şeyler duyunca sinirim tepeme çıkıyor bazen :)

yine geldiler istediler derken? kaç kere istemeye geldiler seni? ilkinde baban vermedi mi kız evi naz evi diye, daha sonra mı verdi? belki de kadın ondan sinir olup böyle şeyler söylemiştir. ama ilginç yani laf edicem derken o kadar detaya girmesi..

bence konuşma kapat konuyu. bundan sonra ne diyecek ona bak. ne diyeceksin ki? oğlunuzdan duydum benle ilgili böyle böyle demişsiniz, niye? bence bunu duymamazlıktan gel. tekrarlarsa bu durum o zaman konuşursun. daha önce de duydum ama sizin böyle birşey diyeceğinizi ihtimal bile vermedim. ama şimdi yine duyuyorum, gerçekten söylediniz mi? neyimi gördünüz ki size karşı fln fln diye süsleyerek sorabilirsin o zaman.

iki kere yuh
o yaşta kadın oğluna oğlum sen memeden anlamazsın bak bu kızınkiler küçük mutlu olmazsın sözümü dinle mi demeye çalışmış ne? yani oğlunda da göz var nizam var heralde demek ki mutlu olcağı bi boyutta ki senle evlenmeyi istiyor adam sanane be kaynana. buna bir yuh çekiyorum.
ikinci yuhumsa, yahu kafasız oğlan gelip bunlar patır patır sevgiliye anlatılır mı yaa.
ya canım kusura bakma da asla kavga etme annesiyle, napıcaksın al bak büyükler diyip açıcak mısın :D
sevgiline çıkış çıkışcaksan bunları niye bana anlatıyorsun üstelik annen bunları söylediğinde sanane anne sen napıcaksın kızın orasını burasını bence dünyanın en güzel kızı diyememiş mi yani.
hayır kişiliğinde bi kusur olur bak oğlum diye söylenir de bu hanımefendi(!) kendini meme gurusu falan mı sanıyor, ideal boyut neymiş, tahmin ediyorum dizlerine kadar sarkan memeleri vardır bir de bu teyzenin çok matah oluyor kocaman olunca, ananemden biliyorum karpuz kadar oldular kadın işkence çekiyor heyo memelerim büyük diyip sevinmiyor yani, ay sinirden tonla şey yazdım gülün geçin valla öf
ama şaka maka bence aile olarak nerde nasıl davranılacağını bilmeyen insanlar, anası memesi küçük der, oğlu da gelir anlatır, anası osurduysa oğlu bıçmış yani, ay niye bu kadar argo bi mesaj yazdım bilmiyorum konu sahibi kusuruma bakma böyle saçma şeyler duyunca sinirim tepeme çıkıyor bazen :)

konuyu gayet güzel özetlemişsiniz, tebrik ederim :46:

söylediklerinize aynen katılıyorum. konu sahibi arkadaş sevgilsiinin annesinden değil gidip sevgilisinden hesap sorsun. bu tarz şeyler söylenmemeli. her ailede söylenir böyle şeyler ''yok karşı taraf şöyle, böyle'' fakat orda siz iki savunursunuz müstakbel adayınızı anne babanız da olsa susar, bir daha da kimse birşey söylemez. hem konuşulacak şeylerin de bir adabı vardır. öyle memesinden falan söz etmek ne demek. ayıp ya :19: orda hatalı olan müstakbel kayınvalide gibi sevgiliniz de hatalı. sizi savunmalıydı annesine karşı. doğru olan budur. siz hesabı ondan sorun. adam olup laf taşımamayı öğrensin :20:

Son düzenleme:
Sevgiline de ki:
Mecnun'a sormuşlar ''Senin bu övdüğün leyla pek de güzel değilmiş'
Mecnun gülümsemiş ''Sen onu bir de benim gözümle görsen...' demiş.
Annesine bunları söyleyebilseydi zaten kadın 2. kelime bile edemezdi.
Kaldı ki ne demek göğüsleri küçük?
Bu hayatta sadece büyük göğüslü kadınlar mı evleniyor da haberimiz yok?
Ya da sadece kainat güzellik yarışmasından çıkanlar mı? :97:

bence bu işe hiç girme 1) kaynana adayının üslubu çok çirkin demekkio kadın başını ağrıtacak senin 2) annesinin sölediklerini sana söleyen bir erkek arkadaşın var.O lafları duyduğunda senin üzüleceğini ve annesine karşı tavır alacağını düşünebilmesi gerekir.Şans vereceksende iyi gözlemle o aileyi derim canım

off allahım nefret ediyorum şu kaynanalardan hepsi brbirinden beter.
benim müstakbel KV dem pekmi iyi sanki..
evlenince burnumdan getiricek şimdiden başladı.
ama nefret ediyorum ondan nefreeeeettt!!!
oğlunuda alcam elinden ohh kıskansın aramıyosun kızı arıyosun diye sitemleri görcek o!!!
ay senin derdinede kendimi anlattım şimdi bn:47:
takma kafana cnm hiiiççte konuşma bence.
muhattap olma boşver bizimkiler gelip analarının söylediği herşeyi bize yetiştirdikleri sürece biz daha çok nefret ederiz onlardan:47:

sevgilinde gelip hemen sana yetiştirmeseymiş.. annecim olur mu ben onu seviyorum , hem o benim için dünyalar güzeli lütfen bir daha duymayım deyip ağzını kapatabilirdi :D :21:
o öyle yapmayıp gelip sana sölemiş...
ha bu arada kayınvaliden şimdiden oğlunu senden kıskanmaya başlamış :D :31:

pardon birşey soracağım neden 10 kere istemeye geliyorlar
ailen naz yapıp vermiomu bugün gidin yarın gelin :)
bu kadar çok naz caz yaparsanız en başından nefret ettirirsiniz kendinizden ailece

Kendisi Adriana Lima gibi bir fiziğe sahip tabi, gelinini de böyle Victoria Secret meleklerinden seçecek. Hey Allahım:19:

Büyük bir ihtimal birşeyler duyduktan sonra oğlu üzülmesin diye amann zaten çirkin o kız tarzı birşeyler demiş olabilir:)
bence takmayın bunu..
bizim annelerimizde yapar ya bizi üzen biri olduğunda aman sen daha iyisini hakediyorsun gibi..
olayın karmaşasından yapılan birşeydir..
ben olsam konuşmazdım hiç..
gün gelir çirkinlik konusu açılırsa sende beni beğenen beğenmiş dersin olur biter:)
benim annemde eski sevgilimi beğenmiyordu..
bende gidip yetiştirmedim tabi sevgilime..bu tarz konuşmalar olabilir ama sevgilinin sana söylememesi lazımdı:)

Back
X