slm kızlar benim bundan önceki açtığım konuya yorum yapanlar benim derdimi bilirler.Neyse ben genede kısaca anlatayım sorun sevgilimin ailesi daha doğrusu annesi.Bunlar beni istemeye geldi ilk 2 gün herşey gayet güzeldi sorun yoktu.Fakat 3. gün bizim hakkımızda kötü bi sürü laf duymuşlar.Ve annesi, benim hiç güzel olmadığmı benim neremi beğendiğini,çok zayıf olduğmu ve göğüslerimin çok küçük olduğunu söylemiş oğluna.Oda gelip bana anlattı.Şimdi sorun çözüldü geldiler gene istediler.Fakat benim aklım hala bu laflarda bana şimdiye kadar çirkin diyen bi kişi bile olmadı.Belki komik gelebilir tabi kim gelip yüzüme çirkin diyecek ki?Ama benim tanımadığım insanlar bana benim çok güzel olduğmu söylüyo çirkin olsam kimse bişiy demez.
Neyse asıl konu şu ben bunları kaynanam olacak kadınla konuşmalımıyım?Sen benim neremi beğenmedin?Nerem çirkin benim?Beni istemiyosan beni bu şekilde kötülemene gerek yok bana söyle ben bırakırım oğlunu demelimiyim.Bi tarafım sor kafandaki sorulara cevap bul diyo.Bi tarafım sesini çıkarma daha şimdiden hesap soruyo bana der diyo.Çok büyük bi ikilemdeyim.
Konuşursam neden öyle dediğni benim neyimi beğenmediğni öğrenicem.
Konuşmazsamda içimdeki sorular o kadına karşı nefrete yol açacak.
Neyse asıl konu şu ben bunları kaynanam olacak kadınla konuşmalımıyım?Sen benim neremi beğenmedin?Nerem çirkin benim?Beni istemiyosan beni bu şekilde kötülemene gerek yok bana söyle ben bırakırım oğlunu demelimiyim.Bi tarafım sor kafandaki sorulara cevap bul diyo.Bi tarafım sesini çıkarma daha şimdiden hesap soruyo bana der diyo.Çok büyük bi ikilemdeyim.
Konuşursam neden öyle dediğni benim neyimi beğenmediğni öğrenicem.
Konuşmazsamda içimdeki sorular o kadına karşı nefrete yol açacak.