Siz bilirsiniz ama ben tutmamanız için bir sebep göremedim.Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Ben bu ramazan basında oruçlarımi tuttum ama 7 aylik bebegim ek gida vermeme rağmen çok huysuzdu. Normalde de memeye çok düşkün bir çocuk değil oruç tuttuğum zamanlar iyice aksilesti bende bıraktım oruç tutmayı ama kendimi kötü hissediyorum çocuğum ek gida da aldığı için acaba devam etmelimiyim oruca ?
Bende öyle düşünüyorum aslında ama eşimle çok sorun yaşadık tuttuğum zamanlar çocuk durmayınca bak tutma dedimler başlıyor.Siz bilirsiniz ama ben tutmamanız için bir sebep göremedim.
Siz numarasını ezbere biliyosunuz galiba verin
Sizin orucunuzun çocukla ne ilgisi olabilir ki? Bence eşiniz acıktığı için çocuğun sesi fazla geliyor.Bende öyle düşünüyorum aslında ama eşimle çok sorun yaşadık tuttuğum zamanlar çocuk durmayınca bak tutma dedimler başlıyor.
O arkadaş biliyor mu bilmem ama ben biliyorum ezbere ki sizde kolayca ezberlersiniz zaten "190"Siz numarasını ezbere biliyosunuz galiba verin
Boyle soylememin sebebi laf sokmak falan degil yanlis anlamayin. Simdi biz tutmayin deriz ama belki sartlariniz tutmanizi gerektiriyordur.. Bu durumda vebal altinda kaliriz. Oyuzden fetva hattina sormak daha saglikli olur bence.Siz numarasını ezbere biliyosunuz galiba verin
Sizin orucunuzdan cocuk mu etkilendi ? Yanlis mi anladim. Yemeyen cocuklari zorlamayin serin sofra bezini verin eline kendisi yesin 1 yemez 2 yemez 3 yerMerhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Ben bu ramazan basında oruçlarımi tuttum ama 7 aylik bebegim ek gida vermeme rağmen çok huysuzdu. Normalde de memeye çok düşkün bir çocuk değil oruç tuttuğum zamanlar iyice aksilesti bende bıraktım oruç tutmayı ama kendimi kötü hissediyorum çocuğum ek gida da aldığı için acaba devam etmelimiyim oruca ?
Boyle soylememin sebebi laf sokmak falan degil yanlis anlamayin. Simdi biz tutmayin deriz ama belki sartlariniz tutmanizi gerektiriyordur.. Bu durumda vebal altinda kaliriz. Oyuzden fetva hattina sormak daha saglikli olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?