Ikilemde kaldim

oruç tutmalımıyım ?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

freeGirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
492
667
53
Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Ben bu ramazan basında oruçlarımi tuttum ama 7 aylik bebegim ek gida vermeme rağmen çok huysuzdu. Normalde de memeye çok düşkün bir çocuk değil oruç tuttuğum zamanlar iyice aksilesti bende bıraktım oruç tutmayı ama kendimi kötü hissediyorum çocuğum ek gida da aldığı için acaba devam etmelimiyim oruca ?

Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Ben bu ramazan basında oruçlarımi tuttum ama 7 aylik bebegim ek gida vermeme rağmen çok huysuzdu. Normalde de memeye çok düşkün bir çocuk değil oruç tuttuğum zamanlar iyice aksilesti bende bıraktım oruç tutmayı ama kendimi kötü hissediyorum çocuğum ek gida da aldığı için acaba devam etmelimiyim oruca ?
Siz bilirsiniz ama ben tutmamanız için bir sebep göremedim.

Bende öyle düşünüyorum aslında ama eşimle çok sorun yaşadık tuttuğum zamanlar çocuk durmayınca bak tutma dedimler başlıyor.
Sizin orucunuzun çocukla ne ilgisi olabilir ki? Bence eşiniz acıktığı için çocuğun sesi fazla geliyor.
Sütünüzde bi sıkıntı yoksa bence tutabilirsiniz. Ben iki çocuğumda da tuttum.
Zaten ek gıda alıyor ve normalde de süte bağımlı değil yazmışsınız.

7 aylık benek ne kadr da ek gıda alsa öncelik anne sütüdür
Oruç tutmayın
Alo fetvaya da sorsanız cevap sütünğzde bi azalma varsa oruç tutmayabilirsiniz olacaktır
Benim kızım 1 yaşını geçti benim sütüm azalır derken inanılmaz arttı ama herkeste aynı olacak diye bir kaide yok dr unuza sorun

Teşekkürler arkadaşlar çocuğum cok düşkün değil evet meme de kavga ediyor hatta

Benim oglum gecen ramazan 8 aylikti ek gida yemezdi sadece meme emerdi. Dis cikariyordu falan. Ben tutmadim. Ama sizin bebis fazla emmiyormus tutabilirsiniz

Sizin orucunuzdan cocuk mu etkilendi ? Yanlis mi anladim. Yemeyen cocuklari zorlamayin serin sofra bezini verin eline kendisi yesin 1 yemez 2 yemez 3 yer 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X