ya diane 35 değil mi ne var ki ben bekarım adetim düzenlesnin diye bile verdi doktor hemde
yumurtalıklarını düzenler...
bişicikler de olmaz allahın iznyle bi sürü kişi o yöntemle korunuyor ve bebek istedğinde bırakıyor hatta bu şekilde krunup yanlışlıkla hamile kalıyorlar...sende bunu sorun etme bence psikolojini o yönde etkileme...sağlığın için kullanıcaksın...
herşeyin hayırlısı...
sıkma canını...sağlıklı günler dilerim...
1 aylık evliym ağrılarmdan dolayı doktora gittm ve yumurtalıklarmda çikolata kisti olduğunu öğrendm.doktorm ameliyat olmamı istemediğini bunun ileride hamile kalma ihtimalimi düşürdüğünü "Diane" isimli doğum kontrol hapıyla zamnla bu kisti küçülteceğimzi söyledi.6 ay kullandıktan sonra kontrole bekliyor beni.beni asıl üzen çevreden "yeni evlisin çocuğun olmadan doğum kontrol hapı kullanma çocuğun olmaz" demeleri arada kaldm annemler filanda istemiyo kullanmamı kullanırsam bu ihtimal söz konusu kullanmazsam kistim büyüyüp daha kötü sonuçlar doğurabilir, ameliyatta istemiyorm ne yapacağımı şaşırdm yorumlarınızı bekliyorum lütfennn uzun süre bu hapı kullanp anne olanlar varmı aranzda..ne gibi sakıncaları olabilir mafoldumben
benim bir arkadasim var 17 yasindan beri iliski yasiyordu malum yurt disi bu tarz seyler sorun olmuyor kadinlar acisindan
bende icimden geciriyordum bu kizin cocugu olmaz gecen sene evlendi korunmayi birakti 12 yil dogumkontrol hapi kullandiktan sonra evliligin 4.ayinda hamile kaldi sasirdm demekki bi zarari yok dogum kontrol hapinin diye düsündüm belki icinizi rahatlatir diye anlatayim dedim gecmis olsun insallah tez zamanda sagliginiza kavusursunuz
ben 3 ay kullandım diane 35 i kistten dolayı. Kist kaybolunca hapı bıraktım. Bıraktıktan 3 ay sonra da hamile kaldım. Ya kim uyduruyo yeni evliler hap kullanamaz yalanını?? Hap eğer çooooook uzun süre kullanırsan şöle 2 sene falan o zaman yumurtalarda kireçlenme oluyo ve zor hamile kalıyosun. Senin dediğin kist. Benimki 3,5 santimdi 3 ayda geçti. Seninkinin büyüklüğünü bilemiyorum ama herhalde 2 sene sürmez geçmesi. Rahatlıkla kullanabilirsin.
Çikolata kistm için Diane 35 ile İlaç tedavime başladm ve ilk kutuyu tamamladm şuan 7 günlük ara verdiğimz dönemdeym.benm sorum şu olacak bugün reglimin 2.günü normalde yoğun olurm 2. ve 3. gün ancak çok az kanamam var şuan.Herhangi bir kontrol vs. gerektirirmi yoksa normalmidir bu durum? Birde şunuda sormak istiyorm kanamam kısm kısm çk koyu renkte koyu kahve gibi kistlerimden dolayı olurmu bu? Çok soru sordm kusr.bakmaynn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?