canım sen bence beklemede kal
gercekten seviyorsa seni direk arar
ama 1.5 yıl da ayrılık için çok fazla bir sürec
sevseydi bu kadar vakit bekler miydi dönmek için ?
bu da ayrı bir problem
1.5 ay yıl degil. beklemedyim ama merak ettigim sizce bu kadar tesadüf olabilir mi? O olmasaydı mesaj attgm kisi rahatsiz olup hic mi geri dönmez.
kızlar sevgilimle 1.5 aydır ayrıyız ve bu sürec zarfinda ilk 15 gün sonra hatrımı sormak icin aramstı arkadasından ama yetisemdm sonrasında geri dönmedi bi 10gün sonra arkadası beni isletmisti ve ben onun oldugunu sandım .bana sulandignı ogrenince cok kızmstı. haberi yokmus sózde 3 kere aramisti o gece özür diledi süreklı hatrımı falan sordu hani goruşcektk biz demsti o gece son knusmamzdi . ben hala onu cok seviyorum beni terkettgi halde vd her gün ararmı diwmwe beklyrm 10gun once bi mesaj geldi napysn diiye numarayı tanimyodum . bilınmeyen numaralardan ismi ogrendm kücük soyadlı bi kız ismi ve ayrldgm kisinin soyadida kûcük tanyamadm diye mesaj cektim cevapyok 2 saat sonra aradm yne cevap yok 2 gun snra arkadasma arattrdm 3 kere arams ses yok. 4 gun snra dayanamayıp mesaj cektm biliyomus gbi ama yine cevap yok. Kafayi yicem kizlar bu tesadvfmu sizce soyadlarin ayni cikması yoksa baska biseymi yorumları bekliyorummm
sekerim bence takinti yapip bekleme, sevdigin icin bu cok zor biliyorum ama..Sonucta ailesinden birinin numarasidnan sms yazmis olabilir ama sonrasinda cvp vermiyo, ariyo sonra bise demiyo vs.. Seni beklemede tutmasin bence, olmadi farzet bütün bunlar, eger gercekten dönme niyeti varsa herhalde bariz bi sekilde ifade edecektir..Yazik sinirlerin dayanmaz böyle.oynamasin seninle
a pardon ya malum ramazandayız yeni iftar yaptım idare et
yine de sen arama derim canım
mesaj atan o olabilir tabiki
ama eger oysa da duramaz tekrar arar ya da mesaj atar
bu cocuk yıne arar senı
sizce tesadüf mü yoksa bu o çocuk mu??
bnce o.tesaduf degıl soyadı aynı ustelık bıda arıyosunuz defalarca ve acılmıyo hıcbısekılde gerı donulmuyo.
gerı donmemesı ıcın tembıh etmıstır.sız bekleyın o yıne arıycak bellıkı sızden vazgecmemıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?