ikilemdeyim kızlar yardımcı olur musunuz??

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
kızlar sevgilimle 1.5 aydır ayrıyız ve bu sürec zarfinda ilk 15 gün sonra hatrımı sormak icin aramstı arkadasından ama yetisemdm sonrasında geri dönmedi bi 10gün sonra arkadası beni isletmisti ve ben onun oldugunu sandım .bana sulandignı ogrenince cok kızmstı. haberi yokmus sózde 3 kere aramisti o gece özür diledi süreklı hatrımı falan sordu hani goruşcektk biz demsti o gece son knusmamzdi . ben hala onu cok seviyorum beni terkettgi halde vd her gün ararmı diwmwe beklyrm 10gun once bi mesaj geldi napysn diiye numarayı tanimyodum . bilınmeyen numaralardan ismi ogrendm kücük soyadlı bi kız ismi ve ayrldgm kisinin soyadida kûcük tanyamadm diye mesaj cektim cevapyok 2 saat sonra aradm yne cevap yok 2 gun snra arkadasma arattrdm 3 kere arams ses yok. 4 gun snra dayanamayıp mesaj cektm biliyomus gbi ama yine cevap yok. Kafayi yicem kizlar bu tesadvfmu sizce soyadlarin ayni cikması yoksa baska biseymi yorumları bekliyorummm

canım sen bence beklemede kal
gercekten seviyorsa seni direk arar
ama 1.5 yıl da ayrılık için çok fazla bir sürec
sevseydi bu kadar vakit bekler miydi dönmek için ?
bu da ayrı bir problem

canım sen bence beklemede kal
gercekten seviyorsa seni direk arar
ama 1.5 yıl da ayrılık için çok fazla bir sürec
sevseydi bu kadar vakit bekler miydi dönmek için ?
bu da ayrı bir problem

1.5 ay yıl degil. beklemedyim ama merak ettigim sizce bu kadar tesadüf olabilir mi? O olmasaydı mesaj attgm kisi rahatsiz olup hic mi geri dönmez.

1.5 ay yıl degil. beklemedyim ama merak ettigim sizce bu kadar tesadüf olabilir mi? O olmasaydı mesaj attgm kisi rahatsiz olup hic mi geri dönmez.

a pardon ya malum ramazandayız yeni iftar yaptım idare et:34:

yine de sen arama derim canım

mesaj atan o olabilir tabiki

ama eger oysa da duramaz tekrar arar ya da mesaj atar

kızlar sevgilimle 1.5 aydır ayrıyız ve bu sürec zarfinda ilk 15 gün sonra hatrımı sormak icin aramstı arkadasından ama yetisemdm sonrasında geri dönmedi bi 10gün sonra arkadası beni isletmisti ve ben onun oldugunu sandım .bana sulandignı ogrenince cok kızmstı. haberi yokmus sózde 3 kere aramisti o gece özür diledi süreklı hatrımı falan sordu hani goruşcektk biz demsti o gece son knusmamzdi . ben hala onu cok seviyorum beni terkettgi halde vd her gün ararmı diwmwe beklyrm 10gun once bi mesaj geldi napysn diiye numarayı tanimyodum . bilınmeyen numaralardan ismi ogrendm kücük soyadlı bi kız ismi ve ayrldgm kisinin soyadida kûcük tanyamadm diye mesaj cektim cevapyok 2 saat sonra aradm yne cevap yok 2 gun snra arkadasma arattrdm 3 kere arams ses yok. 4 gun snra dayanamayıp mesaj cektm biliyomus gbi ama yine cevap yok. Kafayi yicem kizlar bu tesadvfmu sizce soyadlarin ayni cikması yoksa baska biseymi yorumları bekliyorummm

sekerim bence takinti yapip bekleme, sevdigin icin bu cok zor biliyorum ama..Sonucta ailesinden birinin numarasidnan sms yazmis olabilir ama sonrasinda cvp vermiyo, ariyo sonra bise demiyo vs.. Seni beklemede tutmasin bence, olmadi farzet bütün bunlar, eger gercekten dönme niyeti varsa herhalde bariz bi sekilde ifade edecektir..Yazik sinirlerin dayanmaz böyle.oynamasin seninle

sekerim bence takinti yapip bekleme, sevdigin icin bu cok zor biliyorum ama..Sonucta ailesinden birinin numarasidnan sms yazmis olabilir ama sonrasinda cvp vermiyo, ariyo sonra bise demiyo vs.. Seni beklemede tutmasin bence, olmadi farzet bütün bunlar, eger gercekten dönme niyeti varsa herhalde bariz bi sekilde ifade edecektir..Yazik sinirlerin dayanmaz böyle.oynamasin seninle

dayanmıyor zaten takıntı oldu her gün acaba arayacak mı diye bekliyorum:( beklemek çok zor kabullenemedim gitti bir türl hala bir umut arıyorum:( o numaradan onun mesaj cekmiş olmasını çok istiyorum değerimi anlamasını çok istiyorum:( oynuyor belkide benimle bir mesaja ne kadar tepki vereceğim diye sınıyor belki ama bilmiyor ki ben yoruldum ama tek şu fikri almak istiyorum bu kadar tesadüf olabilir mi sizce:(

ve sonra kendimi avutuyorum biz 3 kere ayrıldık barıştık bu 3.csünde beni çok üzdüğünü biliyor belki cesareti ,yüzü yoktur diyorum daha beni kabul etmez diyordur .. en son konuşmadada hani görüşcektik dediğinde o sorusuna cevap bile vermemiştim belki bu yüzdendir bana kızgın ben vazgeçtim dönüyorum diyemem diye düşünüyordur diye avutuyorum kendimi:/

bnce o.tesaduf degıl soyadı aynı ustelık bıda arıyosunuz defalarca ve acılmıyo hıcbısekılde gerı donulmuyo.
gerı donmemesı ıcın tembıh etmıstır.sız bekleyın o yıne arıycak bellıkı sızden vazgecmemıs

O kadar motive ettiniz ki beni inşallah dediğiniz gibidir gerçekten ama aklıma yatmayan bir şey var bir insan neden sadece napıosun mesajı yazdırır ki başka bir numaradan ben bunu anlamadım :/:/ yazdırır ve niye cevap verdirmez amacı ne olabilir ki:/

sanırm şu an konuşmak istemiyor en azından barışmak . ama senden de kopamamış olacak ki takipte. bekle ama çok da umutla değil:34:

bencede bekle..eğer sen unutamadıysan bu karsılıklıdır..sana dönecektir bekle sadece..arama sen..

Erkek arkadasinizi veya esinizi dondurmenin yollarini soyle ozetleyebiliriz.

1.Kesinlikle pesine dusmeyin.

Sizden ayrilmasinin sebebi ne olursa olsun.Kisinin zaman ihtiyaci oldugu icin gider cogunlukla, kafasini toplamak istemesidir.Sizi hayatindan tamamen cikarmak amacli gitmez.
Kendi yasadigi sorunlara, ic dunyasina yonelmek icin zamana ihtiyaci oldugu icin gider.
Bu yuzden birakin ve o zamani o na verin.
Lutfen bana inanin.( yazar) O' nu sizin ayriligi kabul etmeniz ve hayatiniza onsuz devam etmek istemeniz kadar hic bir sey O'nu rahatsiz etmez.

2.Hayatiniza yon vermis yolunuza gidiyormussunuz izlenimi verin.

Bu dogru olmasa bile o izlenimi verin.Unutmayin, sizi terk etti ama sizdem hala beklentileri var.( siz pesinden aglayacaksiniz, hala onu bekliyor olacaksiniz)

Ve bu beklentilerine cevap vermemek onu geri kazanmak icin en iyi yoldur.Sizden gelen ilginin bitmesine tahammul etmesi zordur.

3.Aramama kurali ile ex 'inize onunla ilgilenmediginizi gosterin.

Panik ! Sizi elden kacirabilir duygusu yasar.Insanlar ele geciremecegi seylerin pesinde kosarlar..

4.Ex 'inizi degil kendinizi ikna edin.

Asla ve asla ex inizi bir seye ikna edemezsiniz.Bunu yapmaya calistikca o'nu kendinize yaklastiracaginiza kendinizden uzaklastirisiniz.

Sizin DEGISTIGINIZ dakikada ex 'inizde DEGISecektir!
Ex inizi degil kendinizi gelistirin.

5.Cekimi iten iki sey vardir bunlara dur deyin.

BUnlar, muhtac ve umutsuz tavirlaridir.

6.Kendinize guveninizi gelistirin.

Iliskilerde en az duygusal olan iliskiyi elinde tutandir.
7. O'nu asla hayatinizda number yapmayin ve oyle yaptiginizi o'na hissettirmeyin.

8.Hak etmedikleri hic bir davranista bulunmayin.

9.Saygi gostermeyene, saygi gosterilmez.Unutmayin..

9.Tekrarlayin " O'na ihtiyacim yok. Ben gucluyum ".

10.Opsiyonlarinizi acik birakin.

Sadece o nun size donmesi planiniz olmamali. ayni zamanda sosyallesin.eve kapanmayin.

11. Ex 'inizi istediginizi ama o na ihtiyaciniz olmadigini bilin!

Insanoglu olarak hayatta nelerle karsilasiyoruz ve nelerin ustesinden geliyoruz. ex'inizi mi unutamayacaksiniz??

12.Ex iniz sizinle tekrardan ilgilendiginde yelkenleri indirmeyin.O' na degisik bir siz verin.

13.Ya siz tum bunlari kontrol edeceksiniz yada tum bunlar sizi. Secim sizin...

Evde oturup ex inizin sizi aramasini beklemek size sadece negatif enerji getirir.silkelenin.

14.Mutlu gozukun ama kimseye neden oldugunu soylemeyin.
ozellikle arkadaslari veya akrabalari ile temas icinde iseniz.sanki yeni bir hayat kurmussunuz gibi davranin.

15.Ex inizle arkadas olmayi asla kabul etmeyin.
Size arkadas kalalim diyebilir.kabul etmeyin.sizi elinde tutup daha iyisi gelene kadarda bekliyor olabilir.ikinci opsiyon olmayin ex inizin hayatinda.

16.Unutmayin ex inizin size donme zorunlulugu yok.herkes ozgurdur.
17.Duygulariniza yenilmeyin.mantiginizla dengeleyin.
Zor olsada plani uygulayin.
alıntı

Iliskiler 2 kategoride toplanir.

Kontrol edenler ve kontrol altina alinanlar ( kurbanlar)

Kontrol altina alinanlar

O'nu cok istiyorsunuz (umitsiz bir vakasiniz)

↓

O'nu geri dondurmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz

↓
Ego sunu sisiriyorsunuz.

Havalara giriyor ve ulasilmazi oynamaya basliyor.

Siz gucunuzu kaybediyorsunuz.

Daha cok ugrasiyorsunuz O'nu kazanmak icin.

O ise kaciyor sizden..

Kontrol edenler :
O' nu istemiyor gibi davraniyorsunuz.

Merakini cekiyorsunuz. ( ne oldu diyor?)

Anlamaya calisiyor.

Siz ulasilmazi oynamaya basliyorsunuz. ( top sizin elinize geciyor)

Guc size geciyor.

Ve sizi isteyen O oluyor.

Bu yuzden eger kontrolu elinize almak istiyorsaniz :

1.ayrildiginizi kabul edin ve neler yapabilirsiniz bunun ustunde dusunun.
2.Cok zor bile gelse plani uygulayin.Vazgecmek Yok!
3.Zor olabilir ama imkansiz degil.
4.Asla erkek arkadasiniza ,esinize vs, fikir danismayin.
5.Guclu olun, zavalli gorunumden cikin.
6.Eski erkek arkadasinizi veya esinizi degistiremezsiniz.Kendinizi degistirin.
7.Farzedelimki ex 'iniz birisini buldu.Bunun sizi etkilemesine izin vermeyin.
8.Kendinizi emniyette hissetmeniz icin ex 'inize bel baglamayin.( unutmayin siz onunla bu dunyaya gelmediniz.onsuzda yasarsiniz)
9.Ex'inizi opsiyon olarak gorun ,hayatinizdaki number one olarak degil.
10.Ex'inizi geri dondurmek icin o'nu memnun etmeye asla calismayin.( ornegin, hediye almak, cok nazik davranmak, seni seviyorum demek, onu cok dusundugunuzu gostermek gibi)

--------------------
Not: Aramama kuralini bozarsaniz yeniden ayni seye baslayacaksiniz.Ayni noktaya donmemek icin aramama kuralini bozmayiniz.
alıntı

bunlar ınsanı gaza getırıyo butun gun bunları okuyorum butun gun kk dayım ıyı gelıyo burası bana.umarım uygulamamızın sonucunu alırız canım:14:

tatlım yaşın kaç bilmiyorum ama bu konularda canı yanmış biri olarak sana tavsiyem giden gitmiştir yok omu arattı yok soyadı tutuyor tatlım boşver bunları o insanı sil bende bugünle tam 16 gün oldu ayrılalı ve o bana ayrılmak istiyorum bile deme cesaretini gösteremedi o bitirdi ama ben söyledim 18 aylık bir ilişkiydi olgun yaşta ve çok sevdim ama o sevmemiş sadece zaman geçirmiş ona kalsa o ayrılmayıda düşünmüyormuş bunun anlamı seni yedekte tutmak istiyorumdur unutmadan çok ısrarla sorunca bikaç aydan beride genç ve güzel bir kızla görüştüğünüde itiraf etti o anda bitti hiç bir şekilde yok pişman olacak yok benim gibisini bulamaz diye hiç düşünüp gereksiz beklentilerede girmedim çok güzelini gencini çok iyi anlaşacağı birini çok karakterli sağlam biriyle görüşebileceğini hep düşündüm ve önüme bakıyorum hani şu yazılanlar varya yok şöyle yap yok arama yok güçlü dur o zaman arar diye sakın bu yazılanları ciddiye alma yok öyle bişey terkedenin terk ettiği kadın aklına bile gelmez zaten gelecek olsaydı terketmezdi canım sana abla nasihatı önüne bak ve asla yeni ilişkinde güleryüzlü sempatik olma soğuk ve ulaşılmaz ol çevremdede tek gördüğüm gerçek bu umarım çabuk atlatırsın

2 farklı yorum. Bir erkek ne düşünür ne ister ne yapar bilemem ama şu var insanoğlu nankördür. bütün sevgiler bitmeye müsaittir. Aşkda sevgide kural olmaz. elde tutumak için oyuna girmek güçlü durup hayatına devam eder gibi görüzmek her insanda farklı sonuç verir.

seven insan değer veren insan senin yanındadır gizlemez kendini.

Back
X