Ikilemdeyim

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Kiradayiz su an. Bizden once oturanlar evi berbat etmişler tam anlamiyla. Biz evi boyattik mutfakta ufak tefek seyler yaptirip oturduk ve ilk ay kira odemedik. Benim aklima banyo cok takılıyor. Dusa kabinin ve dolabın saglam bi tadilata ihtiyacı var. Bunu ev sahibine desem kiradan keser mi?

Evi tutarken mutfak dolap icinin raflari yoktu. Ona bile ne gerek var diyorlardi zorla yaptırdık düşünün. Annemler de diyor ki baska eve çıkın hic tadilat falan cekmeyin. Evimi begensem de cok gürültülü bi yerde ve baska eksileri de var. Burdan çıkarsam esim isine yakin bi yer dolayısıyla kv ye yakın bi yerde ev bakmak isteyecek. Kv ona 30 dk mesafe olan evime 8 ayda sadece 3 4 kere gelmistir. Evler yakinlasinca durumlar tersine döner mi acaba? Bi yandan tadilatsiz sifir mis gibi bi eve gecmek istiyorum. Yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Evin içindeyken tadilat yaptırmak ayrı bir dert. Gürültüsü,pisliği ,ustaya yemeği vs. Başka eve çıkma ihtimaliniz varsa gezin bakın gönlünüzce yer seçin ve taşının. Hiç tadilatla uğraşmayın.

Ben olsam daha yeni bir eve tasinirdim. Bazi ev sahipleri o kadar uyuz ki benim alinterim gecmesin onlara diye dusunurum

O evde ne kadardır oturuyorsunuz Sekiz ay demişsiniz bu o evde oturma suresi ise taşınmak için erken

Eşyaya vs yazık olur

Taşınmak ucuz bir şey değil ki

Bir de abonelik kapat yenisini aç vs vs bir çok angarya

Eşinizin işine yakın ev istemesi makul

Duşakabin tadilatı dediğiniz iki gün sürüyor bir gün gelip tekneyi koyuyor sonra gelip camı takıyor bir gün de kullanmıyorsun bitti

Bu sene hem kabin hem klozet değiştirdim evde yaşamaya devam ettik ustalara sadece su verdim hiçbir yer kirlenmedi de

Dolap da yarım saate monte edilir

Ev sahibi ile konuşun razı olursa taşınmaktan kesinlikle daha kolay bence

Kaynana ya yakın gidersen bi sonra ki konun" kv sürekli bende "herşeye karışıyor "her hafta sonu kvdeyiz" etiketli olabilir benden demesi :)

Kesinlikle daha kolay ama dedigim gibi evin baska eksileri de var. Esim masrafi düşünmüyor rahatı daha önemli onun icin. Esyaya da bir sey olursa tasiyan firma karsiliyor. Sozlesme yapmadan tek sey kaldirtmam zaten. Once ev sahibiyle konuscam. Ona gore karar veririm. Ama banyoyu siz yaptiniz diye diretme ihtimali de var,

Kaynana ya yakın gidersen bi sonra ki konun" kv sürekli bende "herşeye karışıyor "her hafta sonu kvdeyiz" etiketli olabilir benden demesi :)

30 dk 5 dk ya düşecek. Hic bilmiyorum esimle açık açık konuştuğumda sürekli gelip gitme olmayacağını söyledi ama guvenmem kv gelmek istese hayır diyecek degil.

30 dk 5 dk ya düşecek. Hic bilmiyorum esimle açık açık konuştuğumda sürekli gelip gitme olmayacağını söyledi ama guvenmem kv gelmek istese hayır diyecek degil.
Annesi sonuçta ne diyebilir ki ? Haklı yani öyle bi durumda.

Siz taşınma işini kv yi iyice tanıdıkça karar verin.

Şu durum muallakta

Taşınırdım kesinlikle, tadilat ev sahibinin izin verdiği kadar olacak, sonunda yine memnun kalmayabilirsiniz. Hele de o kadar gürültü, kir toz çektikten sonra. Evi de kendime göre seçerdim, gelecek misafire göre değil, bir şekilde gelip gitme sıklığı ayarlanır, illa ısrarla kapıya dayanacak değiller heralde.

Siz annenize yakin oturacaksiniz ancak esinizin annesine olabildigince uzak olmak isteyeceksiniz himmm...
Bence tasinmamak icin en buyuk sebebiniz bu. Ve evet evlilikler, karsilikli saygi ile percinlesir. Sizinki biraz bencillik gibi geldi bana kusura bakmayin.

Oyle dusunsem bu konuyu acmam bile. Illa anneme yakin olmak istesem banyoyu sallamam. Burasi aceleye geldi. Evet tasinmak istememe sebebim o çünkü esimle huzurum bozulsun istemiyorum bu da onu sevdigimdendir.

Keske biraz bencil olsam ama :)

Oyle dusunsem bu konuyu acmam bile. Illa anneme yakin olmak istesem banyoyu sallamam. Burasi aceleye geldi. Evet tasinmak istememe sebebim o çünkü esimle huzurum bozulsun istemiyorum bu da onu sevdigimdendir.

Keske biraz bencil olsam ama :)
Gordugumu soyledim, cunku genelde kadinlarimizin yegane sorunu kv :) Ev tabiki yasanmayacak haldeyse cikabilinir ancak o kadar kotu degil anlattiginiza gore sanirim, idare edinebilir. Kv ye uzak daha iyi bir ev buldugunuzda da cikabilirsiniz, aceleye getirmeyin bence.

Bizde tasindigimizda evde elektrikli sofben vardi. Kombi istedik taktilar. Dusa kabin berbat haldeydi kirec baglamisti. Her yerden su kaciriyordu yerlere soyledik yenilediler. Ev sahibinizin insafina kalmis bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…