ikili ilişkilerde güven meselesi

canansirin30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
5
0
1
Eskişehir
Merhaba öncelikle benim sevdiğim biri var. O bana hep kuruntun var diyip duruyor soruyırum kuruntu nedir diye bana güvensizlik veriyorsun diyor. yani kuruntu nedir biliyomusun açıklıyım kuruntu karşındaki kisinin güvenini boşa çıkararak üstüne gtmek yani yapmıcgı bir şeyi kesin olarak biliyosun ama yinede yapckmıs gbi tedirgn oluyosun kuruntu budur Şimdi şöyle oluyor sevgili bir çift var mesela bu çiftin bir birine güveni sonsuz diyelim çiftlerdn erkek olan okuldan veya dershandn arkadaşlarıyla geziyor kız ve erkek karışık bu arkadaşlarn arasnda erkegn sevgliside çocuga gü veniyor yanlız çocugun kendine ihanet ettini düşünüyor Ve sorguluyor sen ben dururken nedn bska kızlarla geziyosun Çocugun başkasına bkmıcmı bile bile gibi. Aslında ben ona çok güveniyorum nasıl oldu anlamadım sizce ne yapmalıyım güvendiğimi göstermek için? O davranıştan nasıl kurtulunur?

erkekleri serbest bırakmak gerekir... seviosa zaten dizinin dibinden ayrılmaz. çokda değer vermemek gerek kimseye

Bana aşık olmama nedeni buymuş yani öyle bu huyum yüzünden olmazmış aramızda hiç bişi bende kafaya koydum benimle sevgili olmasada o huyumu düzeltmeye karar verdim

Bana aşık olmama nedeni buymuş yani öyle bu huyum yüzünden olmazmış aramızda hiç bişi bende kafaya koydum benimle sevgili olmasada o huyumu düzeltmeye karar verdim

Bence yokluğunu hissettir biraz o zaman senin üstüne daha çok düşecektir.Sende seninle ilgilenmeye başlayınca kuruntularından vazgeçiceksin eminim.

Back
X