ikili tarama sonucu yardım

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
477
123
45
arkadaşlar sonucu mu aldım yeni ama doktorumu yarın sabah arayabileceğim. sonuçta sadece RİSKSİZ BÖLGE yazıyor onun haricinde başka birşey yok. Başka şeylerde yazması gerekmiyor mu?

Fotograf atarmısınız her hastane farklı bır belge verıyor bazıları ayrıntılı yazıyor.rıskssız boşge yazıyor ıse degerlerınız ıyıdır grafıksel olarak yada deger olarak rısk yok demekkı.bazı belgelerde 1/50 gıbı deger oluyor mesela rısklı benım oyle cıkmıstı.normal olarak1/270 kabul edılıyor bu degerlerı bırde grafık olarak degerlendıren tablolar var.sukur rıskssız cıkmıs gozun aydın

Canim benimkinde de düşük risk yaziyor. Muhtemelen ona karsilik geliyor risksiz bolge yazisi.

Canım fotoğraf bu. Biraz buyulttum yukledim ama görünüyor mu emin değilim. Çok tesekkur ederim

Eklentiler

• _20160720_154351.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 128
Sızın test sonucunu dırek kendılerı rıskssız bolge dıye yorumlamışlar degerlerı yazmamışlar gozunuz aydın temız çıkmış.

arkadaşlar sonucu mu aldım yeni ama doktorumu yarın sabah arayabileceğim. sonuçta sadece RİSKSİZ BÖLGE yazıyor onun haricinde başka birşey yok. Başka şeylerde yazması gerekmiyor mu?
14. Haftadami yapıldi 2 li testin dr beni erken cagirdi 8+1deyim ben temmuz 4 te randevum var ikili test yapicaz dedi erken cagirdi sanki yaaa

14. Haftadami yapıldi 2 li testin dr beni erken cagirdi 8+1deyim ben temmuz 4 te randevum var ikili test yapicaz dedi erken cagirdi sanki yaaa
benim bildiğim 11-14 hafta arası yapılıyor, 14 haftadan sonra yapılamıyor. 4 ağustosta mı randevunuz?

benim bildiğim 11-14 hafta arası yapılıyor, 14 haftadan sonra yapılamıyor. 4 ağustosta mı randevunuz?
Ewet aynen 4 agustosta yani 10+1 filan oluyrm o zaman 11. Hafta yani dogru oluyo o zaman cok erken gibi geldi bana

Yok 11 ve 14 arası oluyormuş benim ki 13 te yaptı
Tamam işte 10. Haftayi tamamlamis 11.haftanin ilk gunune denk geliyo ya bana fazla gecikme dedi simdi düsündumde sanirim benim adet düzensizligim vardi ondan dolayi bi belirsizlik var sat de bebegin haftasini usg ye göre hesapliyosuz ondan dolayi sanirim erken çagirdi

evet canım belli zaman aralığında yapılıyormuş sonra yapılamıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…