İkili tarama sonucu

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.269
133
Arkadaşlar test sonucumu yorumlar msnz

Eklentiler

• IMG_20211204_204533.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20211204_204440.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_2021-12-04-20-40-34-202_com.google.android.apps.docs.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 94
Gayet güzel çıkmış. Ama bu sadece tarama testi. Tanı olarak bakma. Sağlıklı görünüyor bebeğin ki, NT ile burun kemiği zaten görülmüştü. Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.

Gayet güzel çıkmış. Ama bu sadece tarama testi. Tanı olarak bakma. Sağlıklı görünüyor bebeğin ki, NT ile burun kemiği zaten görülmüştü. Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.
Amin canım çok sevindim ,yanlış sonuç vermesinden iyidir çok şükür inşallah bundan sonrada sıkıntı çıkmaz

Amin canım çok sevindim ,yanlış sonuç vermesinden iyidir çok şükür inşallah bundan sonrada sıkıntı çıkmaz
Benimki yanlış çıkmıştı mesela. Eşim panik atak hastası, çok kotu olmuştu. Neyse ki detaylı ultrason ile 3lu temiz çıktı. Şimdi gun sayıyoruz gelsin diye :)

Benimki yanlış çıkmıştı mesela. Eşim panik atak hastası, çok kotu olmuştu. Neyse ki detaylı ultrason ile 3lu temiz çıktı. Şimdi gun sayıyoruz gelsin diye :)
Eşinde boş yere strese girmiş ama çok şükür bebeğin sağlıklıymış canım . İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım bişey yokken yanlış çıkmasından korktum sonuç çıkana kadar her gün düşünüyordum kafaya takmıştım sonuç nasıl çıkacak diye. . Çok şükür canım bunada

Bu testlerin bir doğruluk payı yok zaten. O yüzden boşa strese giriyoruz. İkinci bebeği yaparsam yaprirmicam 2li test ben. Bostan yere insanı uzuyorlar.

Bu testlerin bir doğruluk payı yok zaten. O yüzden boşa strese giriyoruz. İkinci bebeği yaparsam yaprirmicam 2li test ben. Bostan yere insanı uzuyorlar.
Aynen canım boş yere strese sokuyorlar . 3 lü tarama yaptırmicam Rabbim e sığındım ne verirse hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…