İkili tarama test sonucu

hanife0666

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
6
2
1
31
Kızlar Dr sonucun yuksek dedi sıvı alalım dedi kbl etmedim. Anlayaniniz var mı bakar mısınız

Eklentiler

• IMG-20230202-WA0000.webp
    IMG-20230202-WA0000.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar Dr sonucun yuksek dedi sıvı alalım dedi kbl etmedim. Anlayaniniz var mı bakar mısınız
Canim ikili test sonucun riskli gerçi benimde 1:121 çıktı ben durumum olmadığı için kabul etmedim sen neden yaptırmadın fetal dena yaptirsaydin yaptiramiyorsan perinatoloji bölümüne şevkini işte doktor detaylı bir sekild ebebege baksın

Benimde böyle çıktı yani tam hatırlamıyorum ama riskliydi sonra 3lü yaptırdım o temiz çıktı çok şükür fazla takılmayın
Benimde ikili pozitif çıktı durumum olmadığı için yaptiramadim üçüncü taramayı yaptırmaktan çekiniyorum açıkçası yine aynı durumu yasiycam hazır toparlanmisken sizin ki nasıldı acaba tarama sonucunuz

Benimde ikili pozitif çıktı durumum olmadığı için yaptiramadim üçüncü taramayı yaptırmaktan çekiniyorum açıkçası yine aynı durumu yasiycam hazır toparlanmisken sizin ki nasıldı acaba tarama sonucunuz
Benim ki de pozitifti tam hatırlamıyorum %kaç ama kağıdıma bakar yazarım tekrardan 3lü test istiyo devlet bildiğim kadarıyla ikili riskli çıkınca paralı yaptırmanıza gerek yok bi de kaçamazsınız yani ben dert edinmedim bu kadar çevremde bir sürü insan var riskli çıkıp normal doğum yapan eğer aldırmayı düşünmüyosanız ben önermem amniyosentez falan yapmanızı

Back
X