Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük risk yaziyo ya altta zaten korkmayinEki Görüntüle 3328832 kizlar test sonucuma bakar mısınız nolur çok korkuyorum
Teşekkür ederimDüşük risk yaziyo ya altta zaten korkmayin
Catlatma ignesinin etkisi olabilir kan degerinizYa arkadaşlar kafam çok karıştı benim gibi olan varsa yorum yapabılır mı içimde bir umut olsun diye çatlma iğnesi oldum adetimin 2 gün geçti kan testi verdim 2.00 çıktı 2 gün sonra bir daha verdim adet olmayınca 9.45 çıktı 2 gün sonra gene verdim 8.96 düşmüş acaba yükselir mi iğnenin çünkü daha 17 günü belki daha döllenmede olabilir mi regl olmadım çünkü hiç bir lekelenmemde gelmedi bugün adetim geçme sürem 6 günü lütfen bilen yorum yapsın moralimide bozmak istemiyorum
Tekrar yükselirmi acaba yoksa hamilelik yokmuCatlatma ignesinin etkisi olabilir kan degeriniz
Bilemem ki ben catlatma ignesini olali kac gun oldu ?Tekrar yükselirmi acaba yoksa hamilelik yokmu
Birde bu testleri ayni labaratuardami yaptirdiniz ?Tekrar yükselirmi acaba yoksa hamilelik yokmu
18. Günüm bugün çatlatma iğnesinin günü adetimden de 6 gün geçtiBilemem ki ben catlatma ignesini olali kac gun oldu ?
Hayır farklı laboratuvarda yaptırdım ilk özel ikincisi sağlık ocaginda yaptırdım normalde yükselmesi lazımken düşmesi korktum beni çok hir düşme yok aslında küsürat düşmüş ama yükselmemiş normalde yükselmesi lazım diyorlar 2 gün içinde iki kat yükselmesi lazım diyoşarBirde bu testleri ayni labaratuardami yaptirdiniz ?
O zaman catlatma ignesinin etkisi olamaz bu18. Günüm bugün çatlatma iğnesinin günü adetimden de 6 gün geçti
Farkli labaratuarsa sonuc ondanda oledirHayır farklı laboratuvarda yaptırdım ilk özel ikincisi sağlık ocaginda yaptırdım normalde yükselmesi lazımken düşmesi korktum beni çok hir düşme yok aslında küsürat düşmüş ama yükselmemiş normalde yükselmesi lazım diyorlar 2 gün içinde iki kat yükselmesi lazım diyoşar
Yinede umut vermek istememm ama kimyasal yada dis gebelik de olabilirHayır farklı laboratuvarda yaptırdım ilk özel ikincisi sağlık ocaginda yaptırdım normalde yükselmesi lazımken düşmesi korktum beni çok hir düşme yok aslında küsürat düşmüş ama yükselmemiş normalde yükselmesi lazım diyorlar 2 gün içinde iki kat yükselmesi lazım diyoşar