• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikılı tarama testı yaptırmayan oldumu?

Bılmıyorum inanın aldırmaya kıyamadım ama babası yok bır ısım yok Allah rızkını verır dedım dogmaya karar verdım
Allah her doğanın rızkını verse Afrika’da çocuklar açlıktan ölmezdi. Yine de kolaylıklar diliyorum.

Kızlar 12 hafta 5 gunluk hamıleyım devlet hastanesınde yapan hastaneler randevu 2 hafta sonraya verıyor o zamana kadarda 14 haftalıgı gecıyor bakmıyorlar. Ozelde cok pahalı durumum yok babasıda yok zaten tek basıma yetemıyorum malesef. Acaba yaptırmasam bırsey olurmu cokmu onemlı ıkılı tarama yada ozelde yaptıran varsa cok uygun fıyata mesela 300 falan soyleyebılırmı oraya gıdeyım
34 haftaligim bende yaptırmadım 2 li 3lu,sadece ayrintiliya ultrasyona girdim,herhangi bisey görünse bile aldırmayacağım için gerek duymadım

Kızlar 12 hafta 5 gunluk hamıleyım devlet hastanesınde yapan hastaneler randevu 2 hafta sonraya verıyor o zamana kadarda 14 haftalıgı gecıyor bakmıyorlar. Ozelde cok pahalı durumum yok babasıda yok zaten tek basıma yetemıyorum malesef. Acaba yaptırmasam bırsey olurmu cokmu onemlı ıkılı tarama yada ozelde yaptıran varsa cok uygun fıyata mesela 300 falan soyleyebılırmı oraya gıdeyım
13+5 günlük hamileyim ve doktorum geçtiğimiz gün kontrolümüzde ikili testi söyledi fakat biz yaptırma taraftarı olmadık.. çünkü sonucu kötü çıksa bile aldırmam ve bazen bu testler yanlış sonuç verebiliyor ☺️

Back
X