Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç çıktı riskiniz
Kombine riske mi bakmam gerekiyorKaç çıktı riskiniz
Siz amlıyosanız atayım 1 haftadır düşünüyorum doktor sadece riskli olabilir dedi fetal dna istedi ama yaptırmalımıyım acabaKaç çıktı riskiniz
Atarsanız bakarım tabi,ikili test riski diye de yazıyor olması lazım
İkili testte sınır değer 1/250dir. Maalesef down sendromu riskiniz cut off değerinin üzerinde çıkmış. Ama ikili test müthiş güvenilir bir test değil. Bir çok kişide yüksek risk çıkıyor. İyi bir şirkette bence yurtdışı labta çalışan tabi tamamen tavsiye bu fetal dna testi yaptırın ve beybiyi de kendinizi de üzmeyin.
Yani değer 250 nin üzerinde mi olması gerektiİkili testte sınır değer 1/250dir. Maalesef down sendromu riskiniz cut off değerinin üzerinde çıkmış. Ama ikili test müthiş güvenilir bir test değil. Bir çok kişide yüksek risk çıkıyor. İyi bir şirkette bence yurtdışı labta çalışan tabi tamamen tavsiye bu fetal dna testi yaptırın ve beybiyi de kendinizi de üzmeyin.
Örnek veriyorum en yüksek 1/250 yazması ve cut off değerinin altinda yazmasi gerekirdi.Yani değer 250 nin üzerinde mi olması gerekti
Öyle düşünmeyin zaten çoğunlukla yanlış çıkıyormuş ama benim anlamafığım bizim sülalede eşimin sülalesinde böyle bi durum yok ama istemezemdde çok kafaya takıyorjm öğrenirsem hep üzülerek geçicrk bunuda biliyorum kafam karışıkBenimde çarşamba var
Ben anlamıyorum bu testi yaş ilerledikce yüksek çıkar diyolar sizin 23 Muş.
Ben 34 yasindayim sizde bu çıktıysa bende herhalde tamamen riskli çıkar bide kilom 88![]()
İnşallah yanlış bi sonuçturÖrnek veriyorum en yüksek 1/250 yazması ve cut off değerinin altinda yazmasi gerekirdi.
Genellikle yanlış oluyor hic canınızı sıkmayın güvenilir bir lab bulun fetal dna yaptırın maddi anlamda sorun olmayacaksaİnşallah yanlış bi sonuçtur![]()