Doğuma Hazırlık İkili tarama testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sdada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
6
2
36
30
Arkadaşlar merhaba ben ikili tarama testi yaptırdım ama sonuç olarak kağıtta sadece 17.3-3.66 yazıyor bu ne demek normalde sonuçlar bu şekildeki çıkıyor ?

Sevgili anne adayları ikili testim ekte. Sizce nasıl. Doktorum yaş riskini yüksek buldu ama zaten yaş fazla. Diğer değerler güzel. Benim de kafam karıştı.

Eklentiler

• Screenshot_20200105_130008.webp
    Screenshot_20200105_130008.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 357
Sevgili anne adayları ikili testim ekte. Sizce nasıl. Doktorum yaş riskini yüksek buldu ama zaten yaş fazla. Diğer değerler güzel. Benim de kafam karıştı.
Yaşına göre 89 kişiden 1 kişi down sendromu ile karşılaşmış ama sen bu 89 kişiden biri olabilirsin de olmayabilirsin de o yüzden aminyosentez önermiştir

Benimde 260 da 1 çıktı. Fetal dna yaptırdım amniyosenteze gerek kalmadı. İnşallah sağlıklı haberlerini alırsın

Benimde 260 da 1 çıktı. Fetal dna yaptırdım amniyosenteze gerek kalmadı. İnşallah sağlıklı haberlerini alırsın
teşekkür ederim.inşallah. bu bekleyiş baya zor gerçekten.sizin adınıza da sevindim.sağlıkla gelsin tüm bebişler.

Test sonucum çıktı. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Darısı tüm bekleyenlerin başına
ileri anne yaşı riskiniz var. yaş riski olan gebelerde tarama test sonuçları ele alınmadan direkt aileye yaşla ilgili risk bildirilir. aile ya bu riski göze alır ya da amniyosentez yaptırarak bebekte kromozomal bir sorun var mı yok mu öğrenir. benim önerim tıbbi genetik uzmanından ayrıntılı danışmanlık hizmeti almanızdır. GENETİK DANIŞMA

Son düzenleyen: Moderatör:
ileri anne yaşı riskiniz var. yaş riski olan gebelerde tarama test sonuçları ele alınmadan direkt aileye yaşla ilgili risk bildirilir. aile ya bu riski göze alır ya da amniyosentez yaptırarak bebekte kromozomal bir sorun var mı yok mu öğrenir. benim önerim tıbbi genetik uzmanından ayrıntılı danışmanlık hizmeti almanızdır. GENETİK DANIŞMA
fetal dna testi yaptırdım.

Back
X