İkili tarama testi

Rinad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
115
16
28
25
Güzel hanımlar herkese merhaba benim ikili tarama tesimi yorumlaya bilir misin daha doktora gitmedim henüzde

Eklentiler

• IMG_20230803_145541.webp
    IMG_20230803_145541.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 127
Teşekkür ederim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm.bnde devlet hastanede randevu aldım tam 12 haftalik. Peki sonucu ne zamn aldınız hemen veriyormu
Amiiin inşallah. Zaten normal muayenede önce ense kalınlığı ölçülüyor sonra burun kemiğine bakılıyor sonra doktor hep eline ayağına felanda baktı. En son kan veriyorsunuz o da hastaneye göre değişiyor bizimki 3 4 güne çıktı . Bazı doktorlar dile getirmiyormuş ikili taramayı falan sizin söylemeniz gerekebilir eğer doktor sormazsa söyleyin

Bu sonuç değil sonuç bi rapor olması gerekiyor burda sadece kan sonucu var ultrason ve kanın sonuçlandırıp raporlandırıldığı bi kağıt olması lazım
Evet bende internetten baktım öyle ama benim testte hić biri yazmıyor ama doktor baktığında her şey normal görünüyordu ense kalınlığı ve bunun kemiği

Bu sonuc degil, alinan kanin sonuclari ciktiktan sonra ayri bir rapor olacak.

Boyle grafikli vs.

O kisimda trizomi 18 : 1/280 gibi degerler yazacak.

O raporu paylasirsaniz yorumlarim

Evet bende internetten baktım öyle ama benim testte hić biri yazmıyor ama doktor baktığında her şey normal görünüyordu ense kalınlığı ve bunun kemiği
Ultrason ve kan sonucu yaş gibi faktörler değerlendirip bi rapor hazırlanıyor ve onu sadece doktor görebiliyor doktora gittiğin zaman o rapor sonuç kağıdını verir sana sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰

Ultrason ve kan sonucu yaş gibi faktörler değerlendirip bi rapor hazırlanıyor ve onu sadece doktor görebiliyor doktora gittiğin zaman o rapor sonuç kağıdını verir sana sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰
Çok teşekkür ediyorum güzel dileğimiz için rabbim de sizin gönlünüze göre versinn💚

Bu sonuç değil sonuç bi rapor olması gerekiyor burda sadece kan sonucu var ultrason ve kanın sonuçlandırıp raporlandırıldığı bi kağıt olması lazım
Yorumlar mısınız ben sıvı aldırmak istemediğim için başka test yaptırmak istemedim ama riskli dendi

Eklentiler

• Screenshot_20230917_030704_WhatsApp.webp
    Screenshot_20230917_030704_WhatsApp.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 40
Yorumlar mısınız ben sıvı aldırmak istemediğim için başka test yaptırmak istemedim ama riskli dendi
Evet bi risk görülmüş ama benim fikrim içinizi rahat tutun bende risk görülmediği halde sıvı aldırmam önerilmişti. Şunu düşün sıvıda aldırsam diğer testleride yaptırsam sonuç neyi değiştirecek inanın bana bu şekilde düşündüğünüz zaman bütün riskler tahliller önemsiz geliyor insana.. Sağlıcakla kucağınıza alın stres üzüntü en çok bebeklerimizi etkiliyor Allah’a emanet olun

Back
X