Ikili tarama testi

aaa bir sürü şey yazmıştım çıkmamış hayret bişey ya.neyse baştan yazım.kızlar ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim.harika bişeydi.kafası,kolları,bacakları,burun kemiği herşeyi o kadar nettiki.kalp atışı o kadar hızlıydıki.Rabbim herkese nasip etsin.çok şükür herşey yolunda çıktı.ense kalınlığı iyi çıktı.bebişim gayet sağlıklıymış.darısı inş.diğer testlerin başına.ama gerçekten rahatladım.çok kafama takmıyordum ama yinede bir tedirginlik vardı.bide kan aldılar benden o da ayrıntılı testmiş ama cuma günü çıkacak oda.sizdende güzel haberler bekliyorum.

GÖzÜn aydın canım kaÇ haftalık....bende 9 haftalık gebeyım yarın kan tahlılı yaptırıcam.hemegram tsh ıdrar vırÜs testlerı vs. Sende yaptırdın mı.bu arada tek mı bebeĞın

12 haftalık canım benimki.evet tek gebelik benimki.inan o kadar test yaptırdımki adlarını hatırlamıyorum bile.ama içini ferah tut.o zaman herşey yolunda gider.seninde tek galibahayırlı olsun canım.

bizim kızlardan tarama testi yapan yokmu ya? haberlerinizi bekliyorum.ebi hilal sizlerde yapmış olmalıydınız noldu?

ben haftaya yaptıracam salı günü kontrolum hilal bugün kontrole gitti yaptırdımı sormadım canım

mersinli canım ben nevincimin dediği gibi bugün gittim dr.a yarın yaptırmam gerekiyomuş dr.um öle söledi bende yarın nasip olursa yaptırıcam inş...aslında benim tanıdığım dr bana yaptırma demişti gerek yok demişti fakat ben yaptırıcam inşş..dediğin gibide inş bir sorun çıkmazz hiç birimizde...

mersinli canım sonucunu aldınmı bekliyorum sonucunu....
bende bugün verdim kanı salı akşamı alıcam inşş....

bende dun gıttım doktora nt normal cıktı 1.9 galıba 3mm ustunde olmaması lazımmıs.cok komıktı yaa ılk baktı yuzu bıze donuk yatıodu doktor hareket etsın dıye ugrastı olmadı ben kalktım bıkac dakıka yurudum sonra yıne baktı ve olctu.ve buyuk ıhtımalle erkek dedı bızde gorduk erkek.cok guzeldı kanda verdım doktor ben arıcam kan sonucu gelınce dedı bakalım nezaman cıkar artık bırdahakı randevum 9 nısanda.hılal sadece kan mı verdın nt ölcumu yapılmadımı?kızlar bebeklerın cınsıyetı bellı olmadımı sızın yaaa????

ebi canım nt mi dün dr ölçtü 1.1 di...kanıda bugün verdik işte...bana dr dün kız gibi duruyor dedi ama kesin olmayabilir dedi daha erken dedi değişebilirmiş...ayın 25 inde gidicem bir daha o zaman kesin belli olur belki....

ay ne güzel cinsiyetlerde tahmin ediliyor artık kocaman oldu bebişlerimiz kızlar :)))
bende salıya gidecem çok sabırsızım ya
hepinizin bebişlerinin enseleri iimiş :))))) maş.....

bende çok sabırsızım nevincim yaaa.....kan verdim ama sonucu hemen alsak nede güzel olurdu....
nevin gerçekten kocaman oldular artık şekillerini görüyoruzz ne güzel bişey....rabbim kucağımızada almayı nasip etsin....bu arada kaç santim bebekleriniz kızlar???

canım ense ii çıkmış korkma artık oda iidir inş..

kız dün misafir geldi konuşamadık dicektim hani yoktur bieşy diye öylede çıkmış çok şükür:))

evet nevincim allaha şükür bi korku yaşadım annmelerede yaşattım hatta eşime ama dr.öne4msiz deyince dünyalar benim oldu...

ebi canım nt mi dün dr ölçtü 1.1 di...kanıda bugün verdik işte...bana dr dün kız gibi duruyor dedi ama kesin olmayabilir dedi daha erken dedi değişebilirmiş...ayın 25 inde gidicem bir daha o zaman kesin belli olur belki....

hılal senın durum tuhaf nt ve kan verme aynı gun olmalı doktorum benı sıkı sıkı tembıhledı senınkı nıye aynı gun dııl anlamadım bıde sen nıye 25 ınde bıdaha gıdıosun dıger onemlı kontrol 17-18. haftada oluyo.anlamadım senın doktorunu.neyse herkesın bebısı saglıklı ıns en önemlisi bu kendınıze dıkkat edın tabii bebıslerede...

benim dr.um bana nt ölçtüğün gün yada 1 gün sonra dedi bende 1 gün sonra yaptırdım...dr.umda tuhaf değildir....nt nin ölçüldüğü günde olabilir diğer günde bunu sadece kendi dr.um değil kan verdiğim yerde söledi....
biz kendimiz günü aldık yani dr.la alakası yok biz kendimiz erken gitmek istedik..dr bana 1 ay dayanabilirmisin dedi bende yok dedim olsun 1 ay sonra gel dedi ama ben erken gidicem...illaki 1 ay olmak zorunda dğilki.....zaten 1 hafta oynuyr ben 1 hafta önce gidicem o kadar...

kızlar hepinizin güzel haberleri mutlu etti beni.Rabbime şükürler olsun herşey yolunda.dr benim minik kuşumuda kıza benzetti.ilk olduğu için cinsiyetin önemi yok sadece sağlıklı olsun yeter.ben artık kıyafetlerime bile sığmıyorum.dün 3 takım hamilelik bile aldım.o kadar garip hissettimki.artık tamam gerçekten hamilelere benziyorum dedim.ALLAH sonuna kadar gitmeyi kucağımıza almayı nasip etsin.

ooooo mersınlı sen önden gıdıyosun senle benım aramda fark yok kılo mu aldın ben daha ıdare edıorum hala oluyo kıyafetlerım bu sene yazlıklarda hep bol uzun gomlekler var özellıkle hamılelık aramaya gerek yok bence cok rahat seyler var ama ben yaza kadar ıdare ederım heralde mayıs gıbı yenı seyler alırım ancak.....

evet ben 3 kilo aldım şimdiden.bayağı bi önden gidiyorum galiba.ama şimdiden kilolar gözümü korkutuyor.eski kıyafetlerimi özledim bile.galiba en birbuçuk sene eski formuma kavuşamıyacam.neyse bebişimi sağlıklı kucağıma alımda tek derdim rejim olsun.

Back
X