- 19 Nisan 2022
- 6
- 2
- 16
- 34
- Konu Sahibi Fatmagul67
-
Allahtan gelen hersey güzeldir ben tedirginligim bu durumla olan varmi yani yuksek olupta sonradan sonucu iyi cikanlarda var aldirmayi kelimesini bile dusunmek istemiyorumAldırmayı düşünmüyorsanız arastırmayın.
O çocukla o zorluklar yaşarsanız, onun çektiklerini görürseniz hiç böyle dusuneceginizi zannetmiyorum.Allahtan gelen hersey güzeldir ben tedirginligim bu durumla olan varmi yani yuksek olupta sonradan sonucu iyi cikanlarda var aldirmayi kelimesini bile dusunmek istemiyorum
Evet boyle bir durumda varmis insallah bu durumla karsilasmam yaptirmam gereken testi yaptiracagimBir tanıdğım sizinle aynı durumu yaşadı test te yaptırmadı. Aldırmak gibi bir düşüncesi olmadı. Sonra bir anda bebeğin kalbi durdu ve aldılar. Bence gereken testleri yaptırın ki en azından neyle karşı karşıya olduğunuzu bilin..
Merhaba sonucunuz ne çıktı. Nasıl ilerledi süreçAllah bagislasin bende prena testi yaptirdim insallah sonuc guzel cikar zaten ikili testte yanilma paylari cok yuksek amaclari korkutmak baska bisey degil kendileri kesin bisey soylemiyorlar riske girmekten korkuyorlar herseyin hayirlisi diyelim hersey allahtan geliyor.
Merhaba sonucunuz ne çıktı. Nasıl ilerledi süreç
Merhaba sonuç down sendromlu bir kızım var çok şükür Rabbime iyiki doğmuş rabbim iyikide nasip etmisMerhaba sonucunuz ne çıktı. Nasıl ilerledi süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?