- 23 Nisan 2019
- 69
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi Ask kadini
-
Kombine risk önemli diyorlar..sizin kaç çıktıpappa-a 2,76 mlU/ml 0,58
hcg 9,32 ng/ml 0,25
yas riski 1:1030
ikili tarama testi sonuç bu kizlar sizin sonuçlarinız nasil dr iyi dedi ama bilmiyrm
hcg seviyesi dusuktr yaziyr
1:10000Kombine risk önemli diyorlar..sizin kaç çıktı
Sonucunuz gayet iyi korkulacak bir problem yok1:10000
siz yaptirdinizmiSonucunuz gayet iyi korkulacak bir problem yok
teşekkür ederimSonucunuz gayet iyi korkulacak bir problem yok
Evet yaptırdım.pappa sizinki gibi çıktı, beta da 1.16 mom çıktı bendesiz yaptirdinizmi
hayırlısı ya miniklerimizi sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız insEvet yaptırdım.pappa sizinki gibi çıktı, beta da 1.16 mom çıktı bende
Yaş riski çıkabilir..30 yaşından sonra yaş riski artıyor.ama değerlendirilmesi gereken kombine risk değeri.kan değerleri ense kalınlığı vs sorun yoksa kombine risk düşük çıkıyor merak etmeyinArkadaşlar bu testlerde yaş faktörü nedir? 85 doğumluyum. 1 ay sonra ben de giricem bu taramalara. 34 yaşındayım tam. 35’e girdim. Risk yüksek çıkar mı yaşımdan dolayı otomatikman?
Çok teşekkür ederim, sevgilerYaş riski çıkabilir..30 yaşından sonra yaş riski artıyor.ama değerlendirilmesi gereken kombine risk değeri.kan değerleri ense kalınlığı vs sorun yoksa kombine risk düşük çıkıyor merak etmeyin
Önemli olan yaş değil kombine risk bu da sizin çok iyi.meleğiniz sağlıkla gelsin inşallahSevgili anne adayları ikili testim ekte. Sizce nasıl. Doktorum yaş riskini yüksek buldu ama zaten yaş fazla. Diğer değerler güzel. Benim de kafam karıştı.
Çok teşekkür ederim. İçim rahatladı. Bazen biliyoruz ama doktor diyince korkuyoruz.Önemli olan yaş değil kombine risk bu da sizin çok iyi.meleğiniz sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?