A AleCetin Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2021 11 4 1 35 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi AleCetin #1 Denizli de ikili tarama için onerebileceginiz bir hastane var mı fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz
Denizli de ikili tarama için onerebileceginiz bir hastane var mı fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz
N Nasipp61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 2.691 En iyi cevaplar 1 2.217 133 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi AleCetin #2 AleCetin .!.: Denizli de ikili tarama için onerebileceginiz bir hastane var mı fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... İkili taramayı ücretsiz biliyorum . Gittiğiniz doktor zaten zamanınız geldiyse direkt 2 Li taramayı da yapıyor . 4 lü tarama testine ücret ödüyorsunuz
AleCetin .!.: Denizli de ikili tarama için onerebileceginiz bir hastane var mı fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... İkili taramayı ücretsiz biliyorum . Gittiğiniz doktor zaten zamanınız geldiyse direkt 2 Li taramayı da yapıyor . 4 lü tarama testine ücret ödüyorsunuz
A AleCetin Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2021 11 4 1 35 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi AleCetin #3 Nasipp61 .!.: İkili taramayı ücretsiz biliyorum . Gittiğiniz doktor zaten zamanınız geldiyse direkt 2 Li taramayı da yapıyor . 4 lü tarama testine ücret ödüyorsunuz Genişletmek için tıkla... Gittiğim doktor burada yapamıyoruz Pamukkale üniversitesi yada özele git dedi
Nasipp61 .!.: İkili taramayı ücretsiz biliyorum . Gittiğiniz doktor zaten zamanınız geldiyse direkt 2 Li taramayı da yapıyor . 4 lü tarama testine ücret ödüyorsunuz Genişletmek için tıkla... Gittiğim doktor burada yapamıyoruz Pamukkale üniversitesi yada özele git dedi
N Nasipp61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 2.691 En iyi cevaplar 1 2.217 133 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi AleCetin #4 AleCetin .!.: Gittiğim doktor burada yapamıyoruz Pamukkale üniversitesi yada özele git dedi Genişletmek için tıkla... Öyleyse özel hastaneleri ve üniversite hastanesini arayıp bilgi alabilirsiniz. Buradan herkes farklı söyleyebilir
AleCetin .!.: Gittiğim doktor burada yapamıyoruz Pamukkale üniversitesi yada özele git dedi Genişletmek için tıkla... Öyleyse özel hastaneleri ve üniversite hastanesini arayıp bilgi alabilirsiniz. Buradan herkes farklı söyleyebilir