İkili tarama

Elifiklim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
7
1
1
31
Mrb ikili tarama testinde free beta hcg 29.4 riskli mi anlamadım doktor 1 hafta sonra cıkar dedi ama e nabızda gördüm

Mrb ikili tarama testinde free beta hcg 29.4 riskli mi anlamadım doktor 1 hafta sonra cıkar dedi ama e nabızda gördüm
e nabızdan kan değerleriniz çıkıyor ikili tarama sonuçu A4 kağıdında çıktı veriyorlar yorumlanmış çizelge filan oluyor risk oranınız hem ve ultrason bulgularınız ile birlikte risk oranı yorumlanıyor gittiginiz doktorunuz veriyor çıktığı e nabıza düşmüyor doktor o yüzden 1 hafta sonra çıkar demiştir

O şekilde riskli mi risksiz mi yorumlanamaz. Kan degerleri çıktıktan sonra doktora hesaplanmıs istatistik raporu gider. O da size risk durumunu anlatıp çıktıyı verir. Benim de dün kan sonucum çıkmış, e nabiza yansımadı hastanenin sisteminden gördüm. Bugün gittim sonucu ve raporu doktordan aldım. En yakın zamanda doktorunuza ulasıp sonucu öğrenebilirsiniz. Guzel çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…