Betayla down ne alaka anlamadım? Kese görününce beta bakılmaz bidaha kendinizi boşuna strese sokuyosunuzPAPP-A değerim normal çıkmış ama free beta hcg 65.978 çıkmış. Araştırdığımda normalin 2 katı olarak görünüyor. 12 haftalığız şu an ultrasonda doktor bir problem görmedi ense kalınlığı vs normal çıktı. Sadece kan değerinin yeterli olmadığını biliyorum sabah doktoruma sonuca bakması için mesaj atacağım ama sorum şu free beta hcg değeri bu kadar yüksek çıkıp risk olmayan ya da bebeği down sendromu olmayan var mı?
İkili tarama için kan verdim bugün Free Beta HCG değerine bakılıyor onda.Betayla down ne alaka anlamadım? Kese görününce beta bakılmaz bidaha kendinizi boşuna strese sokuyosunuz
Ben ikili tarama yaptırmadım bile çok belirsiz boşuna bi test beta zaten downla alakası yok yüksek düşük olmasının ki bu test asla net sonuç vermez. Hamileliği böyle her şeye takılarak kendinize zehir etmeyin. Beta belirli bi haftaya kadar yükselir sonra düşer zaten 12. Haftada 250 bine kadar bile çıkabilirİkili tarama için kan verdim bugün Free Beta HCG değerine bakılıyor onda.
Teşekkür ederim içimi ferahlattınızBen ikili tarama yaptırmadım bile çok belirsiz boşuna bi test beta zaten downla alakası yok yüksek düşük olmasının ki bu test asla net sonuç vermez. Hamileliği böyle her şeye takılarak kendinize zehir etmeyin. Beta belirli bi haftaya kadar yükselir sonra düşer zaten 12. Haftada 250 bine kadar bile çıkabilir
Ben bu sitenin hamile stresini alma derneği başkanıyım hdjjdj gereksiz stres yapan hamile gördüm mü olaya el atıyorumTeşekkür ederim içimi ferahlattınız
Süpersiniz gerçektenBen bu sitenin hamile stresini alma derneği başkanıyım hdjjdj gereksiz stres yapan hamile gördüm mü olaya el atıyorumher ölçüme her şeye takılırsak yandık. İkili üçlü dörtlü her ne kadar test varsa hiç birini yaptırmadım şeker yüklemesi yaptırmadım bi ayrıntılı ultrasona girdim. Bir de ayda bir normal kontrol.
ben ilk hamileliğimde düşük yaptım sonra hamile kaldım yine sıfır stres korktuğum başıma gelir modundayımdır hep temkinliyimdir ama evham yapmam. Sağlıkla gelsin minişSüpersiniz gerçektenEn güzelini de siz yapmışsınız. Ben biraz fazla evhamlı biriyim geçen hafta da düşük riskim oldu o yüzden stresli bir süreç geçirdim istirahatteyim. O yüzden şu an stresten uzak kalmaya çalışıyorum, en doğrusu bunu kafaya takmamak. Çok haklısınız
Amin inşallah. Allah size de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahOk
ben ilk hamileliğimde düşük yaptım sonra hamile kaldım yine sıfır stres korktuğum başıma gelir modundayımdır hep temkinliyimdir ama evham yapmam. Sağlıkla gelsin miniş
Ay çok teşekkür ederimbenimki de 68 bin çıkmış siz söyleyince baktım.. aradım, buldum
ama bu bir sey ifade etmiyor, grafik sonucu yorumluyor doktor. kaldı ki benim oğlum doğdu ve genetik bir rahatsızlığı da yok
Ben de haftaya cuma ikiliye gireceğimAy çok teşekkür ederimMaşallah oğlunuza Ben de sabah sordum doktoruma temiz çıkmış sonuçlarımız çok şükür bizim de
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, Rabbim miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen de haftaya cuma ikiliye gireceğiminşallah benimde çok güzel sonuçlarım çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?