Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bu testlerin sonucu %100 dogru diyemeyiz olasılık yani dedi korkuyorum haliyle canımDüşük yazıyor canım benim geçmiş olsun rahatla![]()
Doktor bu testlerin sonucu %100 dogru diyemeyiz olasılık yani dedi korkuyorum haliyle canım
Hangi yönden bakarsam bakiyim korkuyorum elimde değil inşallah sağlıkla alırım bebeğimi kucağımaAyni olasilik bebegin hastalikli olmasi icin de gecerli. Bir de bu yonunden bakin isterseniz. ☺
Cok sağolun inş saglıkla alırım bebeğimi kucagımaBu sonuçlara göre bir sıkıntı yok.
Gayet güzel çıkmış.
Basta ense kalınlığı kalın çıkmıştı 3 gün ağladım gerçekten çok zor o yüzden elimde değil korkuyorumŞu tarama testleriyle kendinizi boşuna strese sokmayın.. Risk çıkanların bile çocukları Çok şükür ki sağlıklı olarak dünyaya geliyor. Olan 9 ay boyunca kendisini ve evladını strese sokan anneye oluyor![]()
3 kalın değil 3.5 mm üstü tehlike diyorlar ama oda kesin sonuç değil yanlş ölçüm bile olmuş olabilir.. Evladımızıı kucağımısa almadan hçbrşey bilemeyiz.. Ben çocuğumdan vazgeçmeyeceğim için yaptrmadm eğer doktor birşy deseydi çocuğum doğana kadar hamileliğimi eziyet edecektm.. Pişman değilim yaptrmadığıma o benm canım tekmeleri yeter onu sarp sarmalamama..Basta ense kalınlığı kalın çıkmıştı 3 gün ağladım gerçekten çok zor o yüzden elimde değil korkuyorum
Bende asla evladımdan vazgeçmem normal kontrolde doktor ensesini kalın gordum dedi biz de korktuk ne olursa olsun o benim bebeğim sadece kafam rahat olsun istiyorum3 kalın değil 3.5 mm üstü tehlike diyorlar ama oda kesin sonuç değil yanlş ölçüm bile olmuş olabilir.. Evladımızıı kucağımısa almadan hçbrşey bilemeyiz.. Ben çocuğumdan vazgeçmeyeceğim için yaptrmadm eğer doktor birşy deseydi çocuğum doğana kadar hamileliğimi eziyet edecektm.. Pişman değilim yaptrmadığıma o benm canım tekmeleri yeter onu sarp sarmalamama..
Rahat olsun canm emin ol bebeğin sağlıklı bir şekilde kucağında olacak canmBende asla evladımdan vazgeçmem normal kontrolde doktor ensesini kalın gordum dedi biz de korktuk ne olursa olsun o benim bebeğim sadece kafam rahat olsun istiyorum
Amin canım inşallahRahat olsun canm emin ol bebeğin sağlıklı bir şekilde kucağında olacak canm![]()
Hangi yönden bakarsam bakiyim korkuyorum elimde değil inşallah sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma
Amin cok teşekkür ederim hepimiz saglıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimiziGonlunuzu ferah tutun. Tarama testlerinin dogruluk payi cok dusuk. 38 yasinda, yuksek riskli gebe olmama ragmen bebegimden vazgecmeyecegim icin hicbir testi yaptirmadim.
Allah’a sukur su an gelisimi iyi.
Rabbim saglikla, sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Moralinizi yuksek tutun ki, bebis etkilenmesin. Su an bebisin en cok ihtiyac duydugu sey mutlu bir anne.
![]()