İkili test 35 yaş

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Arkadaşlar günaydın. Ben 35 yaşındayım. Haftaya ikili testi miz var.Çok korkuyorum kötü bişey çıkcak diye. 35 den sonra 2 li test sıkıntılı çıkıyormuş diye duydum.Böyle olan var mı

Canım kötü düşünme inşallah bir sorun çıkmaz

35 yaş sadece bir faktör.
Bebeğin ense kalınlığı,
Burun kemiği varlığı,
Senin kan değerlerin,
Geçmişte ailenizde herhangi bir kalıtsal hastalık var mı?
akraba evliliği mi?
Bunların hepsi birleşip bir risk oranı çıkıyor, sadece yaş ile düşünme.

Arkadaşlar günaydın. Ben 35 yaşındayım. Haftaya ikili testi miz var.Çok korkuyorum kötü bişey çıkcak diye. 35 den sonra 2 li test sıkıntılı çıkıyormuş diye duydum.Böyle olan var mı
Evet belirli kriterler girilip hesaplandığı için yaş riski artırıyormuş. Ama günümüzde artık kadınların büyük çoğunluğu otuzun üstünde evleniyor ve 30-40 yaş arası gebelik oranı giderek artıyor.Maşallah çocuklarda zehir gibi. Bu testler sadece olasılık ifadesi olduğu için çokta bağlayıcı değil. İnşallah sizin değerleriniz normal çıkar. Ben yaptırmadım mesela birinci çocuğumda testlerle ve başka şeylerle ilgili çok sıkıntı yaşadım yok engelli olacak yok şöyle yok böyle bunda oturdum tefekkür ediyorum .

Benim annem 40 yaşındaydı ikili üçlü temiz çıktı. Bebeğin gelişimi ense kalınlığı ve burun kemiği çok önemli

Saol canım :)

En doğrusu aslında. Ama yaptırmasam oda içim içimi yiyecek biliyorum. Allah ım inşallah herşey yolunda gider

Ayyy ne güzel ya darısı başıma inşallah benimde iyi çıkar. Çok zor ya Allah vermesin. Allah
Zaten bu testler ihtimal yani riskli çıkanlarında büyük oranınsağlıklı Bebek oluyor bu testleri yaş boy kilo şifa içip içmemek bile etkilermiş. En önemlisi bebeğin ölçümleri

Ne olursa olsun bu işin kan testi kısmı birazda istatistik aslında ense kalınlığı ve burun kemiği önemli ama onda bile çoğu aileye riskli denilip sapasağlam doğuyor bebekler. Bende sadece ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümünü merak ettiğim için yaptırıcam.

Hiç kötü düşünme canım dua et ve 40 yaşında Doğum yapıp sağlıklı bebekleri olan insanlar var işallah sende sağlıkla kucağına alırsın

Bide şunu ekliyim annemin tüm testleri temiz çıktı ve annem 4. Ve 6. Ayda kalp atağı geçirdi ilkinde şok verdiler ikincide ilaç damardan ve bebeğin %90 zihinsel engelli olacak çünkü şok hemen etkilermiş bebeği ilaçlarda çok ağırdı zaten . Kardeşim 1. Sınıfa başladı sınıfın en zeki çocuğu üçüncü hafta okumayı söktü. Zehir gibidir maşallahı var hiç bir kusru yok hamd olsun takılma bunlara. Annem doktoru duymadı bile üzülmedik hiç sağlıklı olacağından emindi Allah'ın izniyle

Çok geçmiş olsun annene. Allah bağışlasın kardeşinizi. İnşallah çocuklarımız kardeşiniz gibi zehir gibi çok zeki akıllı sağlıklı olurlar.

Çok geçmiş olsun annene. Allah bağışlasın kardeşinizi. İnşallah çocuklarımız kardeşiniz gibi zehir gibi çok zeki akıllı sağlıklı olurlar.
Amin hepimizin inşlh . Sağlıkla kıcağına alırsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…