Arkadaşlar yaşım 28
İkili taramam 154:1 çıktı yüksek risk dedi doktorlar. Ben dna testlerini yaptırmayı düşünmüyorum hiç. Çünkü hiçbişekilde aldırmak yok kafamda. Bu testler insanı altüst ediyor. Benim gibi yüksek riskle karşılaşanları merak ediyorum bebeklerinizi sağlıklıca kucağınıza aldınız mı? Tabi herşey Rabbimden neyi uygun bulduysa başımın üzerinde yeri var.
Arkadaşlar yaşım 28
İkili taramam 154:1 çıktı yüksek risk dedi doktorlar. Ben dna testlerini yaptırmayı düşünmüyorum hiç. Çünkü hiçbişekilde aldırmak yok kafamda. Bu testler insanı altüst ediyor. Benim gibi yüksek riskle karşılaşanları merak ediyorum bebeklerinizi sağlıklıca kucağınıza aldınız mı? Tabi herşey Rabbimden neyi uygun bulduysa başımın üzerinde yeri var.
Benim arkadasimin ikili taramasi yuksek cikmisti kiz gunlerce agladi aynen o da aldirmam asla dedi. Yuksek ihtimalle down sendromlu dediler. Ama onun 3lü taramali testi temiz cikmisti sonra ve saglikli kiz bebisi dunyaya getirdi bu nisan ayinda 2 yasina girecek
Arkadaşlar yaşım 28
İkili taramam 154:1 çıktı yüksek risk dedi doktorlar. Ben dna testlerini yaptırmayı düşünmüyorum hiç. Çünkü hiçbişekilde aldırmak yok kafamda. Bu testler insanı altüst ediyor. Benim gibi yüksek riskle karşılaşanları merak ediyorum bebeklerinizi sağlıklıca kucağınıza aldınız mı? Tabi herşey Rabbimden neyi uygun bulduysa başımın üzerinde yeri var.[/QUOTE herkese aynı şeyi söylüyor kar gör bak hiç birşey çıkmayacak
Arkadaşlar yaşım 28
Canım testin sonucunu bilmiyorum ama annemde olmuştu kardeşime %100!down sendromu dediler annemde alt üst oldu aldırmam herhaliyle benim dedi çok şükür sağlıklı doğdu bekle bakalım biraz daha inşallah kötü birşey yoktur. Bazen doktorlar böyle konuşur. Bilimsel olarak kötüyü söyler onların dilinden anlamak zor