- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 37
- Konu Sahibi Mavi mavi1
Herkese merhaba kizlar 14 haftalik hamileyim 31 yasindaym. Bir kac hafta once bir ozel kendi doktorumda(hastanede calismiyor ozel muayenehanesi var) bid3 d3vlet hastanesinde ikili tarama testi yaptirdim. Ozelde yaptirdigimda sonuclar cok sukur iyi cikmisti 2000/1 degerdeydi. Ama devlette yaptirdigimda ise 176/1 cikti su an kotuyum yani amniyos3ntez istiyo devletteki doktorlar ama yaptirmicam nifty icin de maddi olanigimiz yok. Doktorumla konustum burdaki hastanede de çalışmıştı 3 4 yil kadar. Dedi ki b3n buranin labaratuarina guvenmiyorum cok hatali sonuc verebiliyo orda calisirken de yasadim buna benzer seyler ama sana hic biseyin garantisini veremem bence tecrubeme dayanarak soyluyirum cok bi risk yok ama sen ben dayanamam her gun aglarim uzulurum diyosan nifty yaptir dedi. Sizlere sormak istedigim sey su gercekte de iki farkli merkezde bu kadar uc sonuclar cikar mi basina gelen var mi . A bide ense kalinligi cok iyi ve burun kemigi de olusmustu. Rica ediyorum bi sure tasimayin konuyu dunden beri cok uzgunum.