Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım rısk 1/210 cıkmıs bunun sınır degerı 1/250 olması lazım sen rısklı bulunmussun muhtemelen doktorun nıfty ya da amnıyosentezı onerdı ama şunu farkettım 11.haftadamı yaptırdın sen bı testı 12 den once yaptırmayın dıyorlar ozaman kan degerlerı daha yuksek oluyor ve daha rısklı algılanıyorsun şimdı bu senın yapınla alakalı eger sorun etmem muhım degıl dıyosun ayrıntılı ultrasonu bekle eger butcen imkan verırse nıfty testını yaptırabılırsın o %99 dogruluk payı ıcerıyor bu test tarama testı kesin bır durum koymuyor ortaya karar sana aıtArkadaslar mrb bugun ikili test sonucum bu sekilde cikti bundan anlayan yada basina benzer durum gelen var mi![]()
yanı sınır deger 1/250 ya bu senın degerlerınde 250 kadının 1ınde cocuk down sendromlu ızlenmıs .Senın 1/210 ya 210 kadında 1 payda düştükçe risk artıyor umarım anlatabılmısımdırArkadaslar mrb bugun ikili test sonucum bu sekilde cikti bundan anlayan yada basina benzer durum gelen var mi![]()
Cevabiniz icin cok teskkurler ALLAH razi olsun cok guzel acikladiniz acikcasi sabahtan beri ne yerdeyim ne gokte insallah dediginiz gibi 11.hafta oldugum icin oyle cikmistir doktor nift testini onerdi basvurduk bugun pazrtesi yapilacak cok korkuyorum umudum 11.hafta oldugu icin oyle cikmis olsun insallahyanı sınır deger 1/250 ya bu senın degerlerınde 250 kadının 1ınde cocuk down sendromlu ızlenmıs .Senın 1/210 ya 210 kadında 1 payda düştükçe risk artıyor umarım anlatabılmısımdır![]()
ben acıkcası oyle oldugunu dusunuyorum 11.haftada beta degerı daha yuksek cıkıyor diğer kımyasal degerlerde sızınde kan degerınız rısklı bulunmus kombıne rıskınız gayet ıyı cıkmıs (bebegın olculerıyle olan) korkmayın herşey allah’tan herşey olacagına varır ama ınanın ben sızde kötu bısey cıkacagını hıssetmıyorumCevabiniz icin cok teskkurler ALLAH razi olsun cok guzel acikladiniz acikcasi sabahtan beri ne yerdeyim ne gokte insallah dediginiz gibi 11.hafta oldugum icin oyle cikmistir doktor nift testini onerdi basvurduk bugun pazrtesi yapilacak cok korkuyorum umudum 11.hafta oldugu icin oyle cikmis olsun insallah![]()
ALLAH razi olsun insallahben acıkcası oyle oldugunu dusunuyorum 11.haftada beta degerı daha yuksek cıkıyor diğer kımyasal degerlerde sızınde kan degerınız rısklı bulunmus kombıne rıskınız gayet ıyı cıkmıs (bebegın olculerıyle olan) korkmayın herşey allah’tan herşey olacagına varır ama ınanın ben sızde kötu bısey cıkacagını hıssetmıyorum
nıft’nın yok ıstedıgınız zaman verebılırsınız haftanız iyi şuan ve onun sonucu %99 dogruluk payı ıcerıyor bu ıkılı testının kesınlıgı yok zaten hatta hıc yaptırmayı onermeyen doktorlar bılıyorum ya matematıksel acıdan bakacak olursakta belkı 12.haftayı bırak 1 -2 gün sonra kan versen o sapma 1/250 olacaktı rısklı algılanmayacaktın bile..korkun normal hepımız aynıyız benım bır arkadasın 1/40 cıkmıstı herkes ona nıft amnıyosentez onerdı hatta o ayrıntılı ultrasonu bekledı bebekte hıcbısey yok hatta haftamız aynı gayet saglıklı bır bebek dogum beklıyor o da ılk zamanlar cok taktı cok uzuldu ama şuan umursamıyor bıleALLAH razi olsun insallahpeki bu nifty testini pazartesi yaptiracagim ya onunda uygun bir haftasi var mi pazartesi 13 haftalik olmus oluyorum...bu arada cok zor hamile kaldim yani neler cektim belkide bu yuzden bu kadar korkuyorum
![]()
Tamam cok tesekkur ederim inanin icime su serptiniz rabbim sag saglim sizinde kucaginiza almanizi saglasin insallahnıft’nın yok ıstedıgınız zaman verebılırsınız haftanız iyi şuan ve onun sonucu %99 dogruluk payı ıcerıyor bu ıkılı testının kesınlıgı yok zaten hatta hıc yaptırmayı onermeyen doktorlar bılıyorum ya matematıksel acıdan bakacak olursakta belkı 12.haftayı bırak 1 -2 gün sonra kan versen o sapma 1/250 olacaktı rısklı algılanmayacaktın bile..korkun normal hepımız aynıyız benım bır arkadasın 1/40 cıkmıstı herkes ona nıft amnıyosentez onerdı hatta o ayrıntılı ultrasonu bekledı bebekte hıcbısey yok hatta haftamız aynı gayet saglıklı bır bebek dogum beklıyor o da ılk zamanlar cok taktı cok uzuldu ama şuan umursamıyor bılededıgım gıbı bunların kesinliği yok zaten
Hanımefendi ben nifty yaptıracağım ama arkadaşım 12 haftanı bekle dedi, yanlış değer gelir dedi. Doktorum 10. Haftadan sonra bakıyoruz dedi.nıft’nın yok ıstedıgınız zaman verebılırsınız haftanız iyi şuan ve onun sonucu %99 dogruluk payı ıcerıyor
evet dogru hafta derken 5-6 da yapılabılır anlamındq soylemedım zaten ben 10-11-12-13 farketmez hatta daha ılerıkı haftalarda da yapılabılen bı test anlamındq soyledım ki arkadasın uyumlu bır haftası var zatenHanımefendi ben nifty yaptıracağım ama arkadaşım 12 haftanı bekle dedi, yanlış değer gelir dedi. Doktorum 10. Haftadan sonra bakıyoruz dedi.
Benim 10. Haftaya giriyoruz. Arkadaşım beni şüpheye soktu. Bende yaptırayım o zaman. 2 hafta daha beklememe gerek yok.evet dogru hafta derken 5-6 da yapılabılır anlamındq soylemedım zaten ben 10-11-12-13 farketmez hatta daha ılerıkı haftalarda da yapılabılen bı test anlamındq soyledım ki arkadasın uyumlu bır haftası var zaten
Merhaba canım benim de buna benzer çıktı sonuçlarım . Doktorlar kombine riske bakıyor, bu değerin 1000 Den fazla olmasını istiyor. Ultrasonda bebek burnu ve ensesi normal çıktıysa canınızı sıkmayın derim, bana doktor fetal DNA testi önermişti çok şükür terimiz çıktı sizin de sonuçlarınız gayet güzelArkadaslar mrb bugun ikili test sonucum bu sekilde cikti bundan anlayan yada basina benzer durum gelen var mi![]()
Ya insallah ya insallahhhhhMerhaba canım benim de buna benzer çıktı sonuçlarım . Doktorlar kombine riske bakıyor, bu değerin 1000 Den fazla olmasını istiyor. Ultrasonda bebek burnu ve ensesi normal çıktıysa canınızı sıkmayın derim, bana doktor fetal DNA testi önermişti çok şükür terimiz çıktı sizin de sonuçlarınız gayet güzel
ALLAH razi olsun bin kere acikcasi ben cok zor hamile kaldim olmuyordu ve neler neler yasadim anlatip ruhunuzu daraltmicam ama insallah dediginiz gibi olur insallahİnşallah içinizi lütfen ferah tutun ve bir doktora daha danışın bence. İkili testten yana bence içiniz rahat olsun 15 gün boyunca gece gündüz araştırma yapıp sayısız ikili test sonucu okusun karşılaştırdım , benim kombine riskim 866 çıkmıştı, 1000 in altında oldugu için fetal DNA yaptırmamı istedi doktorum . Çok şükür sizden daha yüksek değerlere sahipolmama rağmen sonuçlarım temiz çıktı. Lütfen canınızı sıkmayın burun kemiği mevcut ve ense kalınlığı sayısı da gayet iyi çıkmış içinizi ferah tutun .
Rahat olun ben de 37 yaşında ilk hamileliğimi geçiriyorum insallah gonlumuzce olur her şeyALLAH razi olsun bin kere acikcasi ben cok zor hamile kaldim olmuyordu ve neler neler yasadim anlatip ruhunuzu daraltmicam ama insallah dediginiz gibi olur insallah![]()
Test sonuçlarını aldınız mı nasıl çıktı acabaYa insallah ya insallahhhhhbugun bide kanamam oldu baya fazla hemen doktora kostum cok afedersiniz pantlnun disina kadar cikmisti oyke bi kanama plesanta cok asagida bebek sagliksizca vucut atmaya calisiyor olabilir dedi iyice kafam gitti ruh gibiyim dualariniza cok ihtiyacim var
![]()
Evettttt cok sukur negatif geldiTest sonuçlarını aldınız mı nasıl çıktı acaba
Çol şükür ben de iki hafta sonra giricem bana da dua eder misinizEvettttt cok sukur negatif geldicinsiyetimizide ogrendik bebisimizde iyi cok sukur sadece plesanta asagida insallah oda yukari cikarsa
Ederim tabiki yaa daha girmediyseniz korkmayin simdiden burda bi arkadas cok dogru bi tespit yapti ben hafta olarak yanlis hafta secmisim 12.haftada yaptirin siz mutlaka ki bana sorsan 10 lere dogum yapsam bidaha o ikili testi yaptirmam bu korkuyu yasamam...cunki o bi tarama testi sizin gibi olanlari tarayip orani soyluyor...yani bi tani testi degil sonucu var yok amlamina gelmiyor...sonra hemen nifty testi yaptirdum ben almanyada 3 bin gitti ama olsun icim rahatladi ya cok sukurÇol şükür ben de iki hafta sonra giricem bana da dua eder misiniz