Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba... Benim iki kızımda da değerler böyleydi Allaha şükür sorunsuz doğdular. Olmaz inşallah bişey kalbini ferah tut.Doktorun ne dedi ? ( Pardon şimdi gördüm tüp bebek değil ama benimkiler. Doktorunla görüş canım yanlış yönlendirmek istemem )
Ben oğluma hamileykende 4 ki test yüksek çıktı .tüp bebekle hamileydim.amniyosentez yapturmadim..ben çok kafama takmistim hamileliğim stresten berbat geçmişti çok şükür oğlum sağlıklı doğdu ..şimdi tekrar hamile kalsam bu testleri yaptirmayacagim
sizce her test tutsaydı. çoğu bebek down sendromlu doğmazmıydı?normal yada tüp bebekle bu riski yükselten ne henüz bilmiyoruz.inşallah şu bilim adamları testlerin neyin yükseltip hamilelere kabus yaşattığını bulurlar inşallah.
sizce her test tutsaydı. çoğu bebek down sendromlu doğmazmıydı?normal yada tüp bebekle bu riski yükselten ne henüz bilmiyoruz.inşallah şu bilim adamları testlerin neyin yükseltip hamilelere kabus yaşattığını bulurlar inşallah.