• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili test kötü çıktı dediler yorumlarmisiniz

Sadiye3846

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
9
0
1
32
20171106_143010.webp

Merhaba... Benim iki kızımda da değerler böyleydi Allaha şükür sorunsuz doğdular. Olmaz inşallah bişey kalbini ferah tut.Doktorun ne dedi ? ( Pardon şimdi gördüm tüp bebek değil ama benimkiler. Doktorunla görüş canım yanlış yönlendirmek istemem )

İnşallah birşey yoktur canım Allah tan ümit kesilmez bol bol dua et

Ben oğluma hamileykende 4 ki test yüksek çıktı .tüp bebekle hamileydim.amniyosentez yapturmadim..ben çok kafama takmistim hamileliğim stresten berbat geçmişti çok şükür oğlum sağlıklı doğdu ..şimdi tekrar hamile kalsam bu testleri yaptirmayacagim

sizce her test tutsaydı. çoğu bebek down sendromlu doğmazmıydı?normal yada tüp bebekle bu riski yükselten ne henüz bilmiyoruz.inşallah şu bilim adamları testlerin neyin yükseltip hamilelere kabus yaşattığını bulurlar inşallah.

Dün özel bir hastahane ye gittim sonuçlar o kadar kötü değil dedi hatta her şey çok güzel gorunuyor dedi

sizce her test tutsaydı. çoğu bebek down sendromlu doğmazmıydı?normal yada tüp bebekle bu riski yükselten ne henüz bilmiyoruz.inşallah şu bilim adamları testlerin neyin yükseltip hamilelere kabus yaşattığını bulurlar inşallah.
Bende hep bunu düşünüyorum .oğlum Akdeniz anemisi taşıyıcısı .acaba onu testi etkiledi diye düşünüyorum .sonra herkestemi öyle diyorum .

Back
X