B Byzakara Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 144 58 48 26 15 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzakara #1 Bu ne demek kötü birşey bebeğime birşey olmasın ben bilmiyorum doktorum izinde ben köydeyim Eklentiler 8AAB848C-36E7-4AAD-BEB9-FA3CCD130355.webp 17,6 KB · Görüntüleme: 72
Ay tenli anne Aldığım her nefesin biri senin 💕👨👩👦 Kayıtlı Üye 27 Ekim 2020 4.052 3.296 63 15 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzakara #2 Byzakara .!.: Bu ne demek kötü birşey bebeğime birşey olmasın ben bilmiyorum doktorum izinde ben köydeyim Genişletmek için tıkla... Değerler tek başına Bi anlam ifade etmiyor doktorunuzun size birkaç soru sorarak değerlerle birlikte tablo oluşturması lazım stres yapmayın
Byzakara .!.: Bu ne demek kötü birşey bebeğime birşey olmasın ben bilmiyorum doktorum izinde ben köydeyim Genişletmek için tıkla... Değerler tek başına Bi anlam ifade etmiyor doktorunuzun size birkaç soru sorarak değerlerle birlikte tablo oluşturması lazım stres yapmayın
B Byzakara Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 144 58 48 26 15 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Byzakara #3 Ay tenli anne .!.: Değerler tek başına Bi anlam ifade etmiyor doktorunuzun size birkaç soru sorarak değerlerle birlikte tablo oluşturması lazım stres yapmayın Genişletmek için tıkla... İnşallah iyidir teşekkürler
Ay tenli anne .!.: Değerler tek başına Bi anlam ifade etmiyor doktorunuzun size birkaç soru sorarak değerlerle birlikte tablo oluşturması lazım stres yapmayın Genişletmek için tıkla... İnşallah iyidir teşekkürler