Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam bana yardımcı olurmusunuz çok kafam karıstı ikili testte pappa 1,74 mom 1,8 çıktı fb hcg 61,3 1,42 risk var dedı doktor perınolojı bolumune yonlendırdı lutfen yardım
Biyokimyasal risk yani kan değerleri yüksek çıkmış. Sınır 250 veya 270 kabul ediliyor. Sizinki 175 çıkmış. Doktorunuzla görüşün bakalım o ne diyecek. üzülmeyin inşallah bir şey yoktur.Değerleri yüksek çıkıp da down sendromlu bebeği olmayan bir sürü insan var. Benim de ilk hamileliğimde değerlerim yüksekti ve fetal dna testinde bebeğimde down sendromu görülmedi.
Merhaba, yaş riskiniz kaçtı acaba? Amniyosentez yaptırdınız mı ya da başka bir şey? Benim de yüksek yaş riskim. 1/219. Doktor amniosentez değil de fetal dna testi yaptır, dedi ama benim o kadar param yok, şubatta 2 milyara yaptırdığım test 3 milyar olmuş, amniosenteze de sıcak bakmadı. Siz doğum yaptınız mı?
Biyokimyasal risk yani kan değerleri yüksek çıkmış. Sınır 250 veya 270 kabul ediliyor. Sizinki 175 çıkmış. Doktorunuzla görüşün bakalım o ne diyecek. üzülmeyin inşallah bir şey yoktur.Değerleri yüksek çıkıp da down sendromlu bebeği olmayan bir sürü insan var. Benim de ilk hamileliğimde değerlerim yüksekti ve fetal dna testinde bebeğimde down sendromu görülmedi.