İkili test sonuc

zzelihaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
6
2
86
32
Sizce degerler nasıl arkadaslar 12 haftalık hamileyim

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-09-23-16-30.webp
    Screenshot_2018-08-09-23-16-30.webp
    7 KB · Görüntüleme: 463
Bu değerler tek başına hiçbir anlam ifade etmez.bunun yanında risk raporu da çıkıyor.onemli olan risk raporu.varsa yukleyin ona göre yorum yaparız.

selam bana yardımcı olurmusunuz çok kafam karıstı ikili testte pappa 1,74 mom 1,8 çıktı fb hcg 61,3 1,42 risk var dedı doktor perınolojı bolumune yonlendırdı lutfen yardım

Eki Görüntüle 2188021

Eki Görüntüle 2188021 Arkadaşlar yardımcı olurmusnuz ikili testim kötümü ?

Biyokimyasal risk yani kan değerleri yüksek çıkmış. Sınır 250 veya 270 kabul ediliyor. Sizinki 175 çıkmış. Doktorunuzla görüşün bakalım o ne diyecek. üzülmeyin inşallah bir şey yoktur.Değerleri yüksek çıkıp da down sendromlu bebeği olmayan bir sürü insan var. Benim de ilk hamileliğimde değerlerim yüksekti ve fetal dna testinde bebeğimde down sendromu görülmedi.

Risklerden biri yüksek çıkmış. Doktorunuzla görüşün. Benim de yaş riskim yüksek çıkmıştı.

Merhaba, yaş riskiniz kaçtı acaba? Amniyosentez yaptırdınız mı ya da başka bir şey? Benim de yüksek yaş riskim. 1/219. Doktor amniosentez değil de fetal dna testi yaptır, dedi ama benim o kadar param yok, şubatta 2 milyara yaptırdığım test 3 milyar olmuş, amniosenteze de sıcak bakmadı. Siz doğum yaptınız mı?

Biyokimyasal risk yani kan değerleri yüksek çıkmış. Sınır 250 veya 270 kabul ediliyor. Sizinki 175 çıkmış. Doktorunuzla görüşün bakalım o ne diyecek. üzülmeyin inşallah bir şey yoktur.Değerleri yüksek çıkıp da down sendromlu bebeği olmayan bir sürü insan var. Benim de ilk hamileliğimde değerlerim yüksekti ve fetal dna testinde bebeğimde down sendromu görülmedi.
Bende fetal dna testi yaptırdım bu ayın 26 sında sonuclarım cıkıcak inşllah hayırlı haberler alırım lütfen dua edin benim icin arkadaşlar rabbim herkesin bebeklerini saglıklı kucaklarına almayı nasip etsin

Bende fetal dna testi yaptırdım bu ayın 26 sında sonuclarım gelicek inşllah bende hayırlı haberler alırım m

Back
X