İKİLİ TEST SONUÇLARI

Serseri Civciv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
41
11
3
31
Merhaba 💚 sizden ricam sonuç için tahminleriniz nedir?
Hafta içi hastaneye gideceğim fakat 2-3 gün beklemek beni meraktan öldürür 😊🙏🏻💛

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-23-08-04-24-622_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2024-11-23-08-04-24-622_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21 KB · Görüntüleme: 59
grafik sonuc olması lazım yorumlayabilmek için. testi yaptırdığınız hastaneyi arayın size görselini atsın. o grafik sonucu direkt doktorunuza gidiyor siz göremiyorsunuz. biz doktorumuzu arayıp yorumlamasını istemistik. sonrasında sonucun görselini istedik ve baska bir doktora daha yorumlattık.

ama dediğim gibi testi hangi hastanede yaptırdıysanız sonucu oradan alabilirsiniz

Evet yaptırdın yere gitmek lazım olmuyo diye biliyorum ben sıkıntı yaşadım
grafik sonuc olması lazım yorumlayabilmek için. testi yaptırdığınız hastaneyi arayın size görselini atsın. o grafik sonucu direkt doktorunuza gidiyor siz göremiyorsunuz. biz doktorumuzu arayıp yorumlamasını istemistik. sonrasında sonucun görselini istedik ve baska bir doktora daha yorumlattık.

ama dediğim gibi testi hangi hastanede yaptırdıysanız sonucu oradan alabilirsiniz

Çok teşekkür ederim kızlar 🩷🩷

Back
X