• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili test sonucu bakar mısınız

mervebulgan35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
10
0
6
25
IMG_5345.webp
ikili test yaptırdım doktor bebeğin de düşük risk çıktı dedi sonra amniyosentez yapalım dedi ağlamaktan belgeyi almayı unutmuşum özele gittim bebeğin de bir şey yok dedi bugün de başka devlet hastanesine gittim ikili test yaptırmaya ultrasonla baktı bebekte ciddi kalp rahatsızlığı var amniyosentez sıvısı almamız gerekiyor dedi üçlü teste gerek var mı dedim başka doktor da bu saatten sonra gerek yok istersen alalım dedi düşünmem lazım dedim çıkarken de en geç ne zaman kadar aldırabilirim dedim sıvıyı mı dedi hayır bebeği dedim siz bilirsiniz ama yine de sıvı alalım dedi istemiyorum diye imza atıp çıktım devlet hastaneleri mi böyle direk yüzüme karşı down sendromlu dedi 1 haftadır perişanım nıpt testi yaptırmak için kesin sonuç verir mi acaba

Nipt kesin olmasa da yüksek oranda doğru sonuç veriyor. Tanıyo kesinleştirmek için amniyosentez yapılıyor. Eğer nipt sonucunuz down sendromu negatif gelirse ultrasonda da bulgu olmazsa sıkıntı yoktur. Ama nipt pozitif gelirse amniyosentez doğrulaması isteniyor

Back