- 5 Mayıs 2022
- 257
- 226
- 23
- 27
Merhaba. İkili test sonucunu yorumlayabilecek, daha önce yaptıran, sağlık çalışanı olan, tecrübeli olanlar var mıdır acaba? Testi atsam size? Doktor sonucu göndermiş ama sonuçla ilgili yarın arayacağım cevap vermesi için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolunNormal görünüyor
normal kardeşim allah sağlık versin.Merhaba. İkili test sonucunu yorumlayabilecek, daha önce yaptıran, sağlık çalışanı olan, tecrübeli olanlar var mıdır acaba? Testi atsam size? Doktor sonucu göndermiş ama sonuçla ilgili yarın arayacağım cevap vermesi için
Amin inşallah teşekkür ederimnormal kardeşim allah sağlık versin.
Bir de grafiği var normalde amaBana da bakacak olan var mı rica etsem
Bunu gördüm sadece bakıyım canım yaBir de grafiği var normalde ama![]()
Yani bu değerlerin ortalamasını vs alıp grafik oluşturuyorlar cutt of değerinin altında üstünde sınırda falan yazıyor aslında o gerekliBunu gördüm sadece bakıyım canım ya
Merhaba İkili testinizde sorun çıktı mı bende e nabızdan baktım ama grafik yok sadece değer aralığı görünüyor aklıma takıldıBana da bakacak olan var mı rica etsem
Grafik doktorunuzda olur ondan isteyeceksinizMerhaba İkili testinizde sorun çıktı mı bende e nabızdan baktım ama grafik yok sadece değer aralığı görünüyor aklıma takıldı
Yorumlarda okudum grafik gerekiyormuş ama doktorum izinde olduğu için bir süre gidemeyeceğim merak ettiğim için sordum o değerler benimki ile çok benzerdiGrafik doktorunuzda olur ondan isteyeceksiniz
Anladım . Yok grafik olmadan değerlerin hiçbir anlamı olmuyor kafa ölçümünden ense kalınlığına , yaşa kadar her şey hesaplamada bir etkien. Umarım hayırlısıyla güzel sonuçlarınız gelirYorumlarda okudum grafik gerekiyormuş ama doktorum izinde olduğu için bir süre gidemeyeceğim merak ettiğim için sordum o değerler benimki ile çok benzerdi
Sonuç ne oldu acaba benimde çok benzer çıktıBana da bakacak olan var mı rica etsem