İkili test sonucu

BOSSS1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
12
1
1
24
Sonucum çıktı anlayan varsa bakabilirmi doktor düşük risk dedi istersen genetik kanı verebilirsin dedi ama iyimi sizce sizin sonuclariniz nasildi yorumlayanilirmisiniz guzel anneler ve anne adaylari 🙂🥰

Eklentiler

• Screenshot_20240223_113401_Gallery.webp
    Screenshot_20240223_113401_Gallery.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 689
Risk çok çok düşük. Ben yaş riskim vardı orta seviyede. Bu testin güvenilirliği %65. O nedenle ben fetal dna da yaptırdım.

Sonucum çıktı anlayan varsa bakabilirmi doktor düşük risk dedi istersen genetik kanı verebilirsin dedi ama iyimi sizce sizin sonuclariniz nasildi yorumlayanilirmisiniz guzel anneler ve anne adaylari 🙂🥰
Merhaba hayırlı olsun
risk çıksa da çıkmasa da sadece ihtimal testi sadece bu yanı tanı koymaz size bebeğinizde sendrom var ya da yok diyemez kesin tanı için fetal dna testi gerekir sizin kararınız

Merhaba hayırlı olsun
risk çıksa da çıkmasa da sadece ihtimal testi sadece bu yanı tanı koymaz size bebeğinizde sendrom var ya da yok diyemez kesin tanı için fetal dna testi gerekir sizin kararınız
Ama risk düşük değilmi burda doktor yok gibi dedi

Düşük degilmi Bn yaptırmak istemiyorum 3lu testede gel dedi sizce bu değerler ile yaptirmalimiyim
Yani beni yanlis anlamayin ikili testin hicbir guvenirliligi yok fetal dna yaptirmayacaksaniz devletin yaptigi tüm testleri yaptırın.

merhaba anneler geçen hafta ikili test yaptırdım sonucum bugün çıktı. Anlayanlar yorumlayabilir mi ben hiç bir şey anlamadım da

Eklentiler

• 414a7324-0fb4-4620-be3a-60699bd7afb6.webp
    414a7324-0fb4-4620-be3a-60699bd7afb6.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 406
Yani beni yanlis anlamayin ikili testin hicbir guvenirliligi yok fetal dna yaptirmayacaksaniz devletin yaptigi tüm testleri yaptırın.
Fetal dna yaptırdım %90 riskli çıktı sonucum ama doktorum yanılma payı yüksek dedi 🤷🏻‍♀️ be güvenilir bilmiyorum hala 😵‍💫

Fetal dna yaptırdım %90 riskli çıktı sonucum ama doktorum yanılma payı yüksek dedi 🤷🏻‍♀️ be güvenilir bilmiyorum hala 😵‍💫
Trizomi 21de güvenilirliği %99 digerlerinde düşüyor. Hangi firmaya yaptırdınız mesela genoks kötü bir firma çok sikayet var. Gene de tabi en guveniliri amniyosentez ve cvs

Trizomi 21de güvenilirliği %99 digerlerinde düşüyor. Hangi firmaya yaptırdınız mesela genoks kötü bir firma çok sikayet var. Gene de tabi en guveniliri amniyosentez ve cvs
Genoks maalesef
Amniyosentez yapacağım birkaç güne bakalım inşallah yanılmışlardır

Bi googlelayin ne kadar sikayet olduğunu göreceksiniz. Allah saglikla kavuştursun insallah. Hangi konuda risk verdi test?
Amin inşallah Allah razı olsun
45x kromozomu yani turner sendromu
İsmini ilk defa duyduğum bi hastalık :(
Allah kimseyi evladıyla sınamasın 😣

Back
X