ikili test sonucum belli oldu yardım..

sulucan57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
280
7
96
slm kızlar henüz sonuç için doktora gitmedim yarın gidicem. sonunç 1 / 9100çıkan risk düşünce bölümündede 1/1300 yazıyor iyimi kızlar yazın...

Canım gözün aydın zemuszemus
Ben de ikili test sonucumu dün aldım.Doktorum sonuçlarımı iyi olarak değerlendirdi. Sonucum 1/29.711 kaydirigubbakcemile2

Canım gözün aydın zemuszemus
Ben de ikili test sonucumu dün aldım.Doktorum sonuçlarımı iyi olarak değerlendirdi. Sonucum 1/29.711 kaydirigubbakcemile2

oo maşalahh inş. banada iyi der doktor. allah yardımcımız olsun bebeşlere ve bize sağlık versin..

oo maşalahh inş. banada iyi der doktor. allah yardımcımız olsun bebeşlere ve bize sağlık versin..

Canım, bu testlerde hepimiz çok endişeleniyoruz; ama bazen de düşünüyorum bu kadar stres yapmaya gerek yok. Çünkü birçok bebek dünyaya sağlıkla geliyor.Ama daha sonra (Allah korusun) havale falan geçirip kalıcı hasarlar yaşayabiliyorlar.
Bizler Rabbimizden bebeklerimize bir ömür sağlık dileyelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…