ikili test sonucum kotu cikti.

askitom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
208
0
46
- Yurtdışı
arkadslar trisomy 18 sonucum yuksek cikti.risk 1-11.bugun detayli usg ye girdik.hersey normal dedi.ama riskiniz yuksek cikmis dedi.ultrasonda bebegim icin cok saglikli oldugunu soledi.yalniz benm son adte tarihim den ultrasona gore bebek iki hafta daha buyuk gorunuyor.oyuizden tahlillerdede beebgimi iki hafta buyuk hesapladilar.bizim icimize kurt dustu ve haftaya persembe gunu icin amniyosentez icin randevu aldik.moralim suan cok bozuk.insallh sonucum iyi cikar.bebegim sagliklidir.

arkadslar trisomy 18 sonucum yuksek cikti.risk 1-11.bugun detayli usg ye girdik.hersey normal dedi.ama riskiniz yuksek cikmis dedi.ultrasonda bebegim icin cok saglikli oldugunu soledi.yalniz benm son adte tarihim den ultrasona gore bebek iki hafta daha buyuk gorunuyor.oyuizden tahlillerdede beebgimi iki hafta buyuk hesapladilar.bizim icimize kurt dustu ve haftaya persembe gunu icin amniyosentez icin randevu aldik.moralim suan cok bozuk.insallh sonucum iyi cikar.bebegim sagliklidir.

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. inşallah hayırlı haberler alırsın... bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.. dualarım seninle...

tarama testleri adı üstünde.
kesin sonuç bildirmezler sadece risk hesaplarlar
kesin sonuç amniyo vs. ile oluyor
büyük ihtimalle de sorun çıkmıyor
siz içinizi ferah tutun sizde de bişi çıkmaz inşallah

ayn durum arkadaşımda da çıktı. üzüntüden kız çok zor anlar yaşadı. aminosentezoe kesin temiz çıkıyo canım. korkma. bunlar tahmini sonuçlar kesin değil bebişi üzersin .düşünmemeye çalış .bak bugün cuma bol bol dua et. allahın izniyle bi şey çıkmayacak. inşallah.

kesin sonuç diil o testler sıkmayın canınızı,allah yardımcınız olsun,inşallah iyi çıkar..

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım bilirim seni anlıyorum o sonuçları beklemek vs.. Sakın üzülme diyemem biz biliriz neler yaşadığımızı ama bebişini düşün bolca onunla konuş içini ferah tut ...

Benimde bebeğimde açık nöral tüp defekti riski çıktı hemde oldukça yüksek risk.. Çok şükür o detaylı ultrason günü gelene kadar Kafamda kurmadığım şey kalmadı. Çok şükür çok şükür ki herhangi bir sorun çıkmadı.

ne diye yaptırıyorsunuz ki?
ben gebeliğimde hiç bir testi yaptırmadım böle sitreslerede girmedim
cok şükür oğlumda kucağımda ve sağlıklı hamd olsun RABBİME:nazar::nazar::nazar:

Üzülmeyin gerekli görülürse amniyosentez yapılacaktır.bebeğiniz büyük ihtimalle sağlıklı doğacaktır

ne diye yaptırıyorsunuz ki?
ben gebeliğimde hiç bir testi yaptırmadım böle sitreslerede girmedim
cok şükür oğlumda kucağımda ve sağlıklı hamd olsun RABBİME:nazar::nazar::nazar:

canım ne diye yaptırıyorsunuz ki ne demek .. evet çıkan sonuçlar etkiliyor ama ailemde birinci derece akrabam yani öz yiğenim down sendromlu benim.. Sence yaptırmamalımıyım.. Kolay değil kimse istemez Allah kimsenin başına vermesin. Ama ne diye yaptırıyorsunuz demek te yanlış bence ://// bende down sendromu riski çıkmadı da başka bir sorun çıktı ...

canım ne diye yaptırıyorsunuz ki ne demek .. evet çıkan sonuçlar etkiliyor ama ailemde birinci derece akrabam yani öz yiğenim down sendromlu benim.. Sence yaptırmamalımıyım.. Kolay değil kimse istemez Allah kimsenin başına vermesin. Ama ne diye yaptırıyorsunuz demek te yanlış bence ://// bende down sendromu riski çıkmadı da başka bir sorun çıktı ...

sizde ne sorun cikti cnm.

sizde ne sorun cikti cnm.

açık nöral tüp defekti riski çıktı bebekte kafası sırtı ya da karnı kapanmamış olabilir sorunu çıktı detaylı ultrasonda çok şükür böyle bir şey görmedik...bebeğime kavuşmama az kaldı çok şükür iyiyiz şu anda..

SAT a göre risk yok ama ultrasonda 2 hafta büyük olduğu için diğer rapor riskli çıktı ve amniyosentez yaptırmak zorunda kaldım bende.. Doktor amniyosentez sonuçları da ultrasona göre 2 hafta ileriden hesaplanacak dedi. İyice kafam karıştı. :S

Back
X