Ikili test sonucum riskli mi😔

ozdmrgl

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2021
27
En iyi cevaplar
1
6
6
33
20210611_154929.webp

İnşallah hepimizin bende çok korkuyorum ikili üçlü test sonucumu almaya gittim devlete gidiyorum ben kendim alıp doktora götürüyorum sonucu aklım çıkıyo dokorun yanına gidene kdar risk bişey var diycek diye artık ömür boyunca hep tedirgin olucaz bişey olmasın evlatlarımıza diye ☺️:KK200:
Kesinlikle ♥️ kalbimiz ağzımızda yaşıyoruz rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Bilmiyorum inaninDoktor yine de korkuttu risk var diye :KK43: bütün gün zindan oldu:KK43:
Korkunun inan anlıyoruz canım sen yine de ferahlamak için diğer testleri yaptır inşallah hepsi güzel cikar ve bize de haber verirsin 🤲🏻 buarada gerçekten riskli denilip o kadar güzel şekilde sağlıklı doğan çocuklar var ki . İçini ferah tut bolca inşirah oku karnına sür bebisine ♥️🥰

Ens
Bir perinatologa gidip ayrintili ultrason yaptirabilirsiniz benim riskim de yüksekti 157 de 1 idi. 15. Haftaya kadar bakiyorlar . Ense kalinligi nasik burun kökü var dediler mi? Evetse icinizi ferah tutun. Ayrintili ultrasonla daha da rahatlarsiniz inşallah.
Ense kalınlığı 0,46
Ama burun kökü bilinmiyor yqziyor

Korkunun inan anlıyoruz canım sen yine de ferahlamak için diğer testleri yaptır inşallah hepsi güzel cikar ve bize de haber verirsin 🤲🏻 buarada gerçekten riskli denilip o kadar güzel şekilde sağlıklı doğan çocuklar var ki . İçini ferah tut bolca inşirah oku karnına sür bebisine ♥️🥰
Amin allah razı olsun sizlerden tüm bebeklere annelere içinde de bana dua edin inşallah 💙🤲😍

Dua edicem kardeşim sana ve bebeğine gerçekten . Sende kendini rahatlat ki strese kendin ile bebeğini sokma e mi . İnşallah güzel sonuçlarınız çıkacak annesi 🥰
Allah razı olsun içime su serptiniz güzel yureginizle herkesin sağlıklı olur yavrusu inşallah 😍

En iyi cevap
O ozdmrgl ben de pazartesi yapacağım bu testi ama etrafimdaki arkadaşlarımdan da duydum herkeste bir miktar risk çıkmış hemen telaş etmemek gerekiyor sanırım. Arkadaşıma %65 riskli denmis ve kızın iki haftası zehir oldu. Şu an bebeği sağ salim doğdu 🙏 inşaallah bi sorun olmaz dua edelim birbirimize 🥰

Ens

Ense kalınlığı 0,46
Ama burun kökü bilinmiyor yqziyor
Oyle yazabiliyorlar aslinda onun var mi yok mu oldugunun belirtilmesi gerek, sonucu etkiliyor. Yalniz ultrasonda bakarken sana yok deseler aklinda kalirdi. Bir de burun kemigi olmasa bunu mutlaka üstüne basa basa söylerlerdi, hatırlamıyorsan cok buyuk ihtimalle sorun yoktur. Sağlıklı olsun Insallah

Baska doktor fikri almak sart.
Ve herseyden omce bu bebegi down sendromu ile kabul eder miyim diye sormaniz lazim kendinize.
Risk hayatin her aninda ve her zerresinde.
Siz bu riski eger var ise tasiyabilecek misiniz onemli olan o.

O ozdmrgl ben de pazartesi yapacağım bu testi ama etrafimdaki arkadaşlarımdan da duydum herkeste bir miktar risk çıkmış hemen telaş etmemek gerekiyor sanırım. Arkadaşıma %65 riskli denmis ve kızın iki haftası zehir oldu. Şu an bebeği sağ salim doğdu 🙏 inşaallah bi sorun olmaz dua edelim birbirimize 🥰
Aminnn inşallah rabbim bekleyen herkese sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 😍

Oyle yazabiliyorlar aslinda onun var mi yok mu oldugunun belirtilmesi gerek, sonucu etkiliyor. Yalniz ultrasonda bakarken sana yok deseler aklinda kalirdi. Bir de burun kemigi olmasa bunu mutlaka üstüne basa basa söylerlerdi, hatırlamıyorsan cok buyuk ihtimalle sorun yoktur. Sağlıklı olsun Insallah
Yok burunla alakalı bisey demedi .Insallah yoktur da hic birinde yavruların 🤲

Kombine riskiniz düşük riskli.. Fakat down riskli doktorların riskli saydığı gruptan.

Ama içiniz rahat olsun bence yüksek riskli bir sonuç öyle olmuyor.. Ben aynı şeyi yaşadım yaş riski hariç hepsi çok çok riskliydi ve sonuçta gerçekten öyle oldu..

Şimdi size sadece demeleri gerektiği için amniyosentez falan önerecek doktor.. Ama ultrasonda burun kemiği varsa ve ense kalınlığı yoksa hiç endişelenmeyin derim..

Ikili test yaptırıp risk çıkan anneler için yaziyorum doğum yaptım ve çok şükür bebeğim sağlıklı demem o ki lütfen sizlerde bebeğiniz için dua edin ve gerçekten istiyorsanız sakın bebeğinizi riske atmayın. Şimdi iyiki amniyosentez v.b şeyleri yaptırıp bebeğimi riske atmadım diyorum.Veren Allah sakın duanızı bırakmayın.

Back
X