btedbyrm Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2022 58 8 16 25 16 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btedbyrm #1 MERHABA ANLAYAN BİRİ VARSA SONUCUMA BAKARMİSİNİZ DOKTOR KONTROLÜME 3 HAFTA VAR MERAK EDİYORUM ANLAMADIM ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM. Son düzenleme: 16 Şubat 2023
MERHABA ANLAYAN BİRİ VARSA SONUCUMA BAKARMİSİNİZ DOKTOR KONTROLÜME 3 HAFTA VAR MERAK EDİYORUM ANLAMADIM ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM.
puhumm Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2017 768 340 103 35 16 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi btedbyrm #2 btedbyrm .!.: MERHABA ANLAYAN BİRİ VARSA SONUCUMA BAKARMİSİNİZ DOKTOR KONTROLÜME 3 HAFTA VAR MERAK EDİYORUM ANLAMADIM ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM.Eki Görüntüle 3206740 Genişletmek için tıkla... Sonucunuz bu değil, bu değerlere yaşınız ve bebek ölçümleri eklenerek grafik çıkarılıyor onu da yalnızca doktorunuzdan edinebilirsiniz
btedbyrm .!.: MERHABA ANLAYAN BİRİ VARSA SONUCUMA BAKARMİSİNİZ DOKTOR KONTROLÜME 3 HAFTA VAR MERAK EDİYORUM ANLAMADIM ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM.Eki Görüntüle 3206740 Genişletmek için tıkla... Sonucunuz bu değil, bu değerlere yaşınız ve bebek ölçümleri eklenerek grafik çıkarılıyor onu da yalnızca doktorunuzdan edinebilirsiniz