Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım çok saol içimi rahatlattınÇok güzel çıkmış sonucun Can'ım maşallah
amin canım hepimiz inşallahSağlıkla al kucağına inşlh
ayy canım sağolasınBen pek anlamıyorum ama sorun yok gibi kendi testimi bakarak fikir yürüttümsiyah oje candır
![]()
Canım 13 haftalikken mi yaptırdın bende gidicem de...cinsiyetini soyledimidoktorum şehir dışında o yüzden gösteremedim henüz anlayan var mı acaba?
12 haftalıktı canım. cinsiyeti söylemedi. sadece çok nazlı kız mı olacak acaba bu dedi o kadar. tabi onlar anlıyor da bize hemen söylemiyorlar.Canım 13 haftalikken mi yaptırdın bende gidicem de...cinsiyetini soyledimi
Fotosunu nub dan anlayanlara atsana bi bakalim12 haftalıktı canım. cinsiyeti söylemedi. sadece çok nazlı kız mı olacak acaba bu dedi o kadar. tabi onlar anlıyor da bize hemen söylemiyorlar.
daha önce atmıştım canım arkadaşlar baktı sağolsun çoğunluk kız yönünde :)Fotosunu nub dan anlayanlara atsana bi bakalim![]()
sağolasın canım Allah razı olsun :)Hiiiicbir sorun yok masallah! Icıniz rahat olsun.
Ben ikili test sonuclarını beklerken bir hafta boyunca arastırma yaptım. Tüm yabancı makaleleri bile okudum diyebilirim. Laboratuardan sonucu almaya gittiğimde elim ayagim titriyordu, Dr'dan önce hemen acıp baktım zarfı bir rahatlama ile aglamaya basladım. Sonra bir sorun yok nasılsa diye güle oynaya cıktım DR'umun yanına :) Biraz öğrendim sonuc okumayı :))))sağolasın canım Allah razı olsun :)
insanın evladı için yapamayacağı şey yokmuş di miBen ikili test sonuclarını beklerken bir hafta boyunca arastırma yaptım. Tüm yabancı makaleleri bile okudum diyebilirim. Laboratuardan sonucu almaya gittiğimde elim ayagim titriyordu, Dr'dan önce hemen acıp baktım zarfı bir rahatlama ile aglamaya basladım. Sonra bir sorun yok nasılsa diye güle oynaya cıktım DR'umun yanına :) Biraz öğrendim sonuc okumayı :))))
Aynen.. Bu kadar zaman bekledik hazır olalım diye, e hazır oluncada gümbür gümbür gelsin istiyor insan :))) Allah saglık nasip etsin hepsine insallah :)insanın evladı için yapamayacağı şey yokmuş di mi![]()
amin canım inşallah :)Aynen.. Bu kadar zaman bekledik hazır olalım diye, e hazır oluncada gümbür gümbür gelsin istiyor insan :))) Allah saglık nasip etsin hepsine insallah :)
doktorum şehir dışında o yüzden gösteremedim henüz anlayan var mı acaba?