İkili Test sonucumu yorumlarmısınız lütfen..

esraezgi

Rabbim Hayırlı Olanı Ver
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
430
1
296
Samsun
fs20 KOMB\'ddNE R\'ddSK:< 1 : 10000 \par \'ddK\'ddL\'dd TEST:1 : 4266 \par YA\'de R\'ddSK\'dd:1 : 558 \par TR\'ddSOMY 13/18+ NT:< 1 : 10000 \par }

sonuçlar yukarıdaki gibi hiçbirşey anlamadım lütfen bilenler bi cevap versin..

Son düzenleme:
sonuç bu değildir tatlım ya çnkü ilk ultrasonla incelio doktor snra çıktı verio bunu laboratuara bırakıosun kan testi sonucunla zımbalıolar 1 hafta snra veriolar sonucu senin anlıycağın türden yazmış olmaları gerek risk grubundasın veya altındasın die yazmış olmaları gerek böyle zor yorumlanır

ya sen ne kadar tatlı bir insansın ya.. o kadar forum başlığına yazdım hatta konu bile açtım bir Allah'ın kulu bir yorum dahi yapmadı..ve hamile olduğumu ilk paylaştığım insandın sen.. ve yine en sıkıntılı anıma yorum yapmışsın. Allah senden razı olsun.. O kadar üzgündüm ki..bugün öğrendiğime göre içim rahat edebilirmiş ikili test sonuçları için düşük risk çıkmış.. Tabi herşey Allah'ın takdiri.. sağlıklı olsunlarda gerisi boş.. bu arada benim de bir oğluşum oluyormuş kesin olarak öğrendim

Son düzenleme:

gördüğüm her insana yorum yazıorum cnm bnm içini ferah tut biz anneler evham yapıoruz sen sıkılma risk grubu az insana vuruo allah kmseye etmesin tabi sağlıkla oğluşunuda kucağına al bebem öptm senide bebişine ii bak mtlu sağlıklı yllar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…