Premature Bebekler İkili test tam sınır da riskli çıkması ?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ps-2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
3
0
1
29
Merhabalar ben 22 yaşında anne adayıyım ilk gebeliğim ikili test yaptırdım ama sonuçlarım riskli çıktı ne yapacağımı bilmiyorum doktor ihtimal vermedi ama benim içim rahat değil ne yapmam lazım Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Kombine risk : 1.618 İkili test : 1.270 yaş riski 1.471 Trisomy 13/18 +18 : 1.10000

Riskli cıkmamıl,bir daha hamıle kalırsam hiç böle şelere takılmıcam.yani hiç risk yokken doğumda havasız kalabılır beyın kanaması gecirebılır yanı Allah size sağlıklı bi cocuk nasıp etmemişse herşey olabılir.snçlarınz ii hiç canınjzı sıkmaın ama kesin emin olmak istiyorsanz kan testı var brz pahalı ama kesın sonuç veriyor

Detaylı ultrason yaptırdınız mı? Özelde detaylı ultrason yaptırım orda net belli olur bir risk olup olmadığı. Bu tarz testler her zaman doğru çıkmayabilirmiş.
Kendi doktorum söyledi. Korkmayın strese girmeyin..

Merhabalar ben 22 yaşında anne adayıyım ilk gebeliğim ikili test yaptırdım ama sonuçlarım riskli çıktı ne yapacağımı bilmiyorum doktor ihtimal vermedi ama benim içim rahat değil ne yapmam lazım Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Kombine risk : 1.618 İkili test : 1.270 yaş riski 1.471 Trisomy 13/18 +18 : 1.10000
Benim anlamadgm yaş arttıkca bu risk tabiki artıyor ama neden sadece yaş riskine göre konustu doktorum bilemedim.yasım 34, yas riski 1/338 bu hep böyle degl mi mesela bu yaşta.digerlerine bakmadan aminosentz diyo.baska doktora daha danısın siz de
Kombine trismy 21: 1/5311
Hesaplanan risk,cut off degerin altında yazıyo.bunu normal algıladım

Back
X