İkili test ve çok üzgünüm :(((

Ben hic birisini yaptırmadim.bu test sonuçları kötü çıkıp çocuğu sapasağlam O kadar cok kisi duydum ki. İnsanın psikolojisini bozuyorlar. O sağlam cocuga yazik degil mi kac ay boyunca annesinin o psikolojisinden etkileniyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim bende duymuştum doktorlar demiş engelli bebği alalım diye..annesi hep dua etmiş ALLAH m senden gelene razıyım aldırmayacam diye ..ve sonunda hçbir engeli olmayan bir bebk RABBİM çok büyük sen doktorun dediğini unut bol bol dua et ALLAH mı herşeyin en güzelini bilr..........

Ben hic birisini yaptırmadim.bu test sonuçları kötü çıkıp çocuğu sapasağlam O kadar cok kisi duydum ki. İnsanın psikolojisini bozuyorlar. O sağlam cocuga yazik degil mi kac ay boyunca annesinin o psikolojisinden etkileniyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaptırmadığınızda çıkarsa ne olacak

benim ünv de özeline gittiğim dr prof., 3lüyü yaptırmayı düşünmediğiimi söyledim o da 2li test daha önemli 3lü şart değil biz sadece önermek durumundayız , detaylı ultrasonda zaten görüyoruz bi sıkıntı olup olmadığını dedi. ben de ne üçlü ne dörtlü yaptırmıycam.inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza..

Sıkıntıdan başka birşey degil bu testler ya bende ayın 19 da yaptırdım şu dikiş işi olmasa zaten asla yaptırmazdım.Öyle yada böyle aldırmıcam zaten benim ilk oglumdada %99 down sendromu dediler boşu boşuna stres sıkıntı yaptırdılar hiçte bir engeli yok oglumun şükür.

Sıkıntıdan başka birşey degil bu testler ya bende ayın 19 da yaptırdım şu dikiş işi olmasa zaten asla yaptırmazdım.Öyle yada böyle aldırmıcam zaten benim ilk oglumdada %99 down sendromu dediler boşu boşuna stres sıkıntı yaptırdılar hiçte bir engeli yok oglumun şükür.

Bende bunu söylemeye çalışıyorum işte. Sorun olduğunda zaten aldirmayacaksan yaptirmanin ne manasi var. Ki doktorlarin özürlü deyip de sapasağlam doğan onlarca çocuk varken...

Bende bunu söylemeye çalışıyorum işte. Sorun olduğunda zaten aldirmayacaksan yaptirmanin ne manasi var. Ki doktorlarin özürlü deyip de sapasağlam doğan onlarca çocuk varken...

Ben zorunlu olmasam asla yaptırmazdım hem en net sonuçlar ayrıntılı ultrasonda çıkıyor.Bu testler içtiginiz ufacık bir haptan bile etkileniyor

Back
X