İkili test ve rahim kasılmaları?

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
32
kızlar sizlerden yaşayan varda lütfen yardımcı olurmusunuz?
12+2 günlğk hamileyim. İkili test sırasında ultrosonda bakan doktor rahimde hafif bi kasılma görüyorum streslimisiniz dedi. O gğn uygun pozisyonda olmadığı için bebek yapılamadı ikili test. O gün kendi doktorumda muayene etti ama kasılma falan görüyorum demedi. Dün tekrar gittiğimde yine ufak bi kasılma var dedi. Bu cok kafamı karıştırdı. Böyle bişey yaşayan var mı? Bugünde göbek deliğimin etrafında hafif iğne batmaları yaşıyorum testin sonucu 5 gün sonra cıkıcak doktoruma gidip sorucam. Ama o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.

canım kasilmalar magnezyum eksikliginden oluyo diye biliyorum büyük ihtimalle magmezyum verirler kullaninca geçer

Merhaba
Kasılmalar için doktor yorumu ne oldu? Yanı bu zamanlarda normal degılmı. Rahımdekı degısıklıkler goz onunde bulunduruldugunda.
Birde rahım kas dokusundan olusuyor. Kasılmalar kacınılmaz. Belirli olcude elbette. Ben 11. Haftamdayım ve rahımde ara ara kasılmalarım oluyor doktorum bunun normal oldugunu soyluyor. Bence cok stres yapmayın. Bu durumun gebelıgınıze olumsuz etkısı olmayacak ıns. Vucudumuzda gebelıge adapte olmaya calısıyor bu ılk üç ayda .

Ben ikili teste gittiğim gün önce kendi doktorum ultrosonla muayene etti. Cuma günüydü. Sonra ikili test için başka ultrosona yönlendirdi. Cuma günü söyledi kasılma var dinlen geçer dedi. Bende önemsemedim. Kendi doktoruma sormadım o yüzden. Cumartesi tekrar söyleyince kötü bişey mi dedim. Ultrosonu yapan bu konuyu doktorunuz ile görüşün dedi. Cumartesi kendi doktorum calısmıyordu malesef. Ben kendimi kötü hissetmiyorum ağrım yok. Sadece göbek çevremde batmalar oldu bugün. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur. Cevap için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…